25n
25N
25N

La Terrassa d'Estiu de Burjassot entra al juliol amb "Onward", el nou i més esperat de Pixar

La Terrassa d'Estiu de Burjassot entra al juliol amb "Onward", el nou i més esperat de Pixar
01/07/2020 -

La Terrassa d’Estiu de Burjassot, que ha obert les portes al millor cinema per a tota la família i amb totes les mesures de prevenció i seguretat en matèria sanitària, ofereix una nova pel·lícula per al primer cap de setmana de juliol. Es tracta de “Onward”, el més nou de Pixar, una pel·lícula per a públic familiar que es projectarà del 3 al 5 de juliol, a les 22:30h, a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta a l’Auditori de la Casa de Cultura.

La pel·lícula, d’animació i fantasia, està recomanada per a nens i nenes a partir de sis anys. La història trasllada als espectadors i espectadores a un món de fantasia suburbana, on dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s’embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix una mica de màgia en el món que els permeta passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits.

Onward va arribar als cinemes poc abans que esclatés la crisi del coronavirus, per la qual cosa molts seguidors de la factoria Pixar es van quedar sense poder veure, en pantalla gran, la història de dos germans elfs que mouran cel i terra per a tornar a veure el seu pare mort anys enrere. Ara és el moment de poder gaudir d’ella, a l’aire lliure i en la pantalla gran de Burjassot.

La setmana vinent, hi haurà programació de cinema a la Terrassa d’Estiu de dimecres a diumenge i dues pel·lícules diferents: “Cazafantasmas”, el 8 i el 9 de juliol i “Hasta que la boda nos separe”, del 10 al 12 de juliol.

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social d’1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques.

L’Auditori de la Casa de Cultura on se celebra l’Escola d’Estiu compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reproduirà tals recomanacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 17 =