25n
Orgull
Orgull

Un terç dels participants de l'últim Club d'Ocupació de Paterna troba treball

Un terç dels participants de l'últim Club d'Ocupació de Paterna troba treball
05/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha conclòs una nova edició del Club d’Ocupació, la cinquena ja, gràcies a la qual un terç dels participants han trobat treball.

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde de Protecció a les persones, Julio Fernández, que ha explicat que “des de l’equip de govern municipal socialista estem fent una forta aposta per a les polítiques de foment de l’ocupació entre els paterners i paterneres, augmentant les eines i recursos a la disposició de la ciutadania que faciliten la cerca d’ocupació a les persones desocupades”.

L’objectiu del Club d’Ocupació, que s’ha celebrat en format en línia a causa de la situació sanitària actual, és ajudar als veïns i veïnes en situació de desocupació a activar i optimitzar el procés de cerca d’ocupació en el mercat local de treball, aprofitant sinergies i utilitzant noves tècniques que els permeten guanyar confiança, seguretat i autonomia.

El programa consta de 8 sessions en les quals els participants desenvolupen continguts sobre les principals eines per a la cerca d’ocupació, la confecció del currículum i carta de presentació, la determinació dels objectius professionals, el procés de selecció, l’entrevista de treball, gestions en línia i xarxes socials, millorant les seues competències professionals i socials.

A més, en aquesta cinquena edició han participat les empreses Adecco i Mundomara Coop V, aportant la seua experiència i bones pràctiques perquè els participants tingueren referències reals de com traçar el camí per a la inserció laboral.

L’Agència de Col·locació municipal té previst realitzar una edició més del Club d’Ocupació durant 2021, que se suma a altres cursos per a impulsar l’ocupació i als quals es poden accedir a través del portal d’ocupació de Paterna, https://paterna.portalemp.com/cursos.html.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =