25n
25N
25N

La III Setmana de la Paella de València ofereix menús a 20 euros i un taller sobre els mites del safrà

La III Setmana de la Paella de València ofereix menús a 20 euros i un taller sobre els mites del safrà
17/06/2019 -

La tercera edició de la Setmana de la Paella torna aquest dijous, 20 de juny, fins a final de mes amb menús especials a 20 euros en 17 restaurants de València, amb el plat valencià més internacional com a protagonista. Un taller conscienciarà sobre el bon ús, aprofitament i falses creences entorn del safrà.

Durant els deu dies, els comensals poden gaudir d’un menú tancat que inclou ensalada especial de la casa, paella valenciana o arròs a banda, beguda i unes postres, tot a 20 euros per comensal i amb un mínim de reserva per a dues persones. Alguns restaurants també ofereixen un entrant de la casa per a completar un menú de 30 euros.

En aquesta edició participen El Famós, El Racó de la Paella, La Ferradura, Casa Ripoll, Cap i Casal, Marina Restaurant del Marina Beach, La Marítima de Veles e Vents, Ca Duart, Goya Gallery, Palace Fesol, La Cigrona I + i Llevant València. També el restaurant Casa Borrás (Pinedo), Casa Carmina (El Saler) i El Redolí i La Sequiota del Palmar, detalla l’organització en un comunicat.

Dels 17 establiments, tots distingits per Wikipaella, tres compten amb el reconeixement de ‘Cullera d’Assot’, el màxim guardó que atorga l’associació per cuinar a llenya. Es tracta del Famós, El Racó de la Paella i el Redolí.

El segell garanteix l’autenticitat de la paella valenciana tradicional per la seua recepta, elaboració i servei. Per a concedir-ho, l’organització té en compte l’opinió dels usuaris en xarxes socials i després ho corrobora mitjançant ‘inspectors’.

Es tracta de la tercera edició d’aquest certamen organitzat per l’associació i inclòs en l’Agenda Gastronòmica de València, coordinada per la fundació municipal Turisme València a través del ‘Programa VLC Gastronomia’.

Wikipaella, al costat dels 17 restaurants, posen el focus en el plat valencià més icònic i universal. “L’elaboració d’una bona paella va més enllà del pla gastronòmic, ja que permet que es convertisca en una trobada d’amics, familiar. Per a nosaltres, els valencians és una manera d’entendre la vida i les nostres relacions, sempre entorn d’una bona paella”, destaquen des de la fundació.

L’acte de presentació de l’esdeveniment, celebrat aquest dilluns en el restaurant Marina Beach València, ha comptat amb el director de Turisme València, Toni Bernabé, i la portaveu socialista i responsable de la fundació durant l’anterior mandat, Sandra Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =