25n
25N
25N

Tercera jornada d'eleccions pedànies a Requena

Nova jornada dins del procés democràtic per a triar als representants de les pedanies a Requena amb resultats molt diversos

Tercera jornada d'eleccions pedànies a Requena
11/07/2019 -

Durant la vesprada d’aquest dimecres s’ha dut a terme una nova jornada d’eleccions per a elegir alcaldes i alcaldesses en els llogarets del municipi requenense, aquests han sigut els resultats obtinguts en la vesprada del 10 de juliol de 2019:

– Casas de Cuadra: Sense candidatures presentades i amb l’acord de tots els veïns assistents, es va elegir com a nou alcalde per 9 vots a Sr. José Enrique Torrent Collado.

– Casas de Eufemia: Sent Fermín Malea Pardo l’únic candidat que concorria per a aquest procés, va anar efectivament elegit com a alcalde amb un total de 33 vots a favor.
– Los Duques: Aquest llogaret no tenia candidatures presentades, així que després de consens dels veïns assistents va ser proposat i elegit per a alcalde amb 22 vots positius Sr. Pablo Soriano Pardo.
– Los Cojos: També sense cap candidatura presentada, 8 persones van ser votades amb 4, 2 i 1 vot cadascuna d’elles, però cap va acceptar postular-se, ni acceptar el càrrec, per la qual cosa, en virtut d’aquestes dades, l’Alcaldia de barri dels Coixos queda deserta.
– Finalment, en Camp Arcís finalment tampoc tenien candidats, ja que la candidata que es va presentar al principi va renunciar diversos dies més tard. Així les coses, per 65 vots favorables Sr. Joaquín González González és proposat per a alcalde de Camp Arcís.
Pel fet que aquesta vesprada es produirà la sessió ordinària del Ple a l’Ajuntament de Requena, les eleccions pedànies continuaran el divendres 12 de juliol en les següents pedanies:
– LOS PEDRONES
– HORTUNAS
– LA PORTERA
– CASAS DE SOTO
– CASAS DEL RÍO
– VILLAR DE OLMOS

Finalment, cal ressaltar que diumenge que ve 14 de juliol, tindran lloc les eleccions de Sant Antoni. Serà en el Col·legi, des de les nou del matí i fins a les dues de la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =