25n
25N
25N

La tercera edició del Mislata JoveFest penja el cartell d'aforament complet

La tercera edició del Mislata JoveFest penja el cartell d'aforament complet
30/09/2019 -

La benvinguda a la tardor té un sinònim a Mislata, el JoveFest que enguany complia la seua tercera edició, ja amb una gran acceptació entre els mislaters i mislateres més joves de la localitat. Durant la jornada vespertina del passat divendres, coincidint amb l’inici de curs i la posada en marxa de la gran majoria de programes i activitats de la regidoria de Joventut, l’Ajuntament va organitzar en la plaça Felipe Bellver aquest festival, el plat principal del qual era l’esperada actuació del grup murcià Varry Brava, una de les bandes espanyola més habituals en els grans festivals nacionals.

La plaça, situada enfront del Centre Socioculutral La Fàbrica, es va omplir des de primeres hores de la vesprada de joves i famílies per a participar en aquesta jornada que oferia, a part de la música en directe, jocs i tallers per a tota la ciutadania a més d’un divertit photocall on els assistents podien fotografiar-se abillats amb divertits complements.

Els qui tampoc van faltar a la cita van ser altres associacions juvenils com els Júniors per un món nou, Júniors Sant Francesc, Júniors Shalom, Esplai Tabalet, Quera, Creu Roja, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Consell de la Joventut, que des de les seues carpes oferien informació sobre les seues activitats. El mateix Ajuntament de Mislata també va instal·lar un punt d’informació per a donar a conéixer les activitats i els serveis que ofereixen els centres joves del Mercat i Túria. El regidor de Joventut, Martín Pérez, es va mostrar molt content “de veure com els joves de Mislata participen del dia a dia de la nostra ciutat. Activitats com aquestes posen de manifest que la joventut mislatera és una part activa i essencial de la nostra localitat”.

El plat fort la nit començava passades les 9 de la nit. Amb un amfiteatre a rebentar, més de 500 persones van ballar i van corejar cadascuna de les cançons de la banda murciana Varry Brava, que durant més d’hora i mitja van repassar els èxits dels seus treballs “Safari Emocional” i “Furor”. La banda, referents de l’indie-pop nacional, van destacar durant i al final del concert el gran ambient que va haver-hi i la implicació del públic mislater. El seu líder i cantant Óscar Ferrer, visiblement emocionat va afirmar, “gràcies Mislata, aquesta és una d’aqueixes nits que sempre queden en el cor, una nit inoblidable”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

ccccinema
CCCC
activem alfafar