caixa popular

Tercera edició del Festival VESOS en Las Naves

Tercera edició del Festival VESOS en Las Naves
21/02/2018 -

La tercera edició del VESOS -València Escena Sostenible- que tindrà lloc en el centre d’innovació Las Naves, oferirà una proposta per a tots els públics composta per activitats relacionades amb la cultura, la sostenibilitat i la gastronomia de quilòmetre zero. Serà els dies 4,5 i 6 de maig.

VESOS és un festival de música i sostenibilitat de portes obertes que té com a objectiu promoure la cultura amb el llindar de la sostenibilitat, el compromís, l’entreteniment, la innovació i l’ecologia, des d’un prisma tecnològic. Un espai en el qual descobrir música de l’actual panorama, i on entendre la problemàtica mediambiental i el futur de la societat valenciana cap a un model sostenible.

La programació inclou concerts, activitats per als més xicotets (Vesets), paradetes de menjar, exposicions, tallers i xarrades sobre sostenibilitat. Tot açò creat amb la col·laboració del centre d’innovació Las Naves i la Fundació Observatori del Canvi Climàtic, així com el suport de l’entitat Diploma d’Especialització en Sostenibilitat Ètica, Ecològica i Educació Ambiental (DESEEEA).

Enguany, el Festival VESOS ha organitzat, com a novetat, Eco-Artist València 2018. Es tracta d’un concurs que té per objectiu donar suport a iniciatives artístiques d’àmbit estatal relacionades amb sostenibilitat i temàtica mediambiental.

A la convocatòria, que s’inicia el 21 de febrer de 2018 i finalitza el 25 de març, poden concórrer produccions culturals i artístiques de diferent índole: música, pintura, dibuix, escultura, collage, gravats, land art, performances, fotografia, videocreació, poesia i qualsevol altra disciplina artística. Les persones interessades podran apuntar-se al concurs emplenant un formulari en la web del Festival VESOS.

L’equip coordinador del Festival VESOS anunciarà els resultats de les propostes seleccionades el dia 5 d’abril de 2018 a través del seu web, les seues xarxes socials i per correu electrònic dirigit a les persones participants. Els projectes seleccionats seran mostrats i/o realitzats en el marc del Festival VESOS. El concurs atorgarà un premi i dos accèssit a les millors iniciatives i les peces triades rebran un guardó econòmic de 2.000 € per al primer premi i 1.000 € per a cadascun dels dos accèssit.

Enguany torna a tindre lloc l’activitat d’educació ambiental La Llavor del Canvi, organitzada per l’associació de voluntariat ambiental La Codolla amb l’objectiu de compensar la petjada de carboni generada durant el festival, així com ajudar a la recuperació de la Serra d’Agullent.

Amb motiu de la plantació realitzada durant la passada edició del festival, i per a compensar els resultats de l’informe d’emissions de l’any passat, el pròxim 24 de febrer es realitzarà una activitat de grup de la mà de la Codolla i València Language Exchange, per a dur a terme la seua replantació en la Serra d’Agullent. La inscripció a l’activitat La Llavor del Canvi del 24 de febrer està oberta en info@vesos.es fins a completar aforament de l’autobús.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC