25n
25N
25N

Teo, el jove valencià amb obesitat mòrbida, rep l'alta aquesta setmana després de baixar a 290 quilos

CEDIDA

Teo, el jove valencià amb obesitat mòrbida, rep l'alta aquesta setmana després de baixar a 290 quilos
01/12/2018 -

Teófilo Rodríguez, el jove de Torís amb obesitat mòrbida, rebrà l’alta en l’Hospital de Manises entre el dilluns 3 i el dimecres 5 de desembre, després de baixar de 385 a 290 quilos gràcies als tractaments de pes.

Aquest pacient de 34 anys està ingressat des d’agost per un criteri social i no hospitalari, per la falta d’un lloc per a rebre les cures que precisava. Teo va rebre l’alta llavors i va ser reingressat hores després per una insuficiència respiratòria, després del que la seua família va denunciar al centre i a la Conselleria de Sanitat pel trasllat realitzat en un camió de mudances.

Ara, el jove es troba “bastant recuperat” i espera que el trasllat es realitze amb una ambulància bariàtrica “i no una altra vegada en camió”. De fet, assegura a Europa Press que està “100% actiu” i que no s’ha anat abans del centre perquè esperaven un andador especial que no ha arribat encara, encara que ja ha provat amb un normal i va aguantar el seu pes.

Teo reconeix que en l’hospital “s’han portat bé” amb ell i explica que haurà de fer front a un procés “més llarg” de rehabilitació en el centre de salut de Torís, després d’aconseguir perdre fins a 95 quilos aquests mesos.

Per part de l’administració, lamenta que no ha “percebut gens” i recorda que l’habitatge social que li van oferir estava a 40 quilòmetres de la seua casa. “No puc viure solament, tinc moltes limitacions”, subratlla.

Respecte a l’oferiment que li va fer la setmana passada el doctor Carlos Ballesta López de realitzar-li un ‘bypass’ gàstric (reducció de l’estómac i de l’intestí), el jove assenyala que està “lluitant per l’habitació”, atés que la invitació inclou la intervenció i l’equip.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

CCCC
torrent