25n
25N
25N

Tens una idea? Vine al AllStartup Week València

El dilluns començarà una trepidant setmana en la qual fluirà el talent on només els millors accediran al Programa d’Incubació de 6 mesos

Tens una idea? Vine al AllStartup Week València

Tens una idea? Alguna cosa et ronda pel cap? T’atreveixes a llançar-te a la piscina dels emprenedors? Si eres dels quals canviar, evolucionar i aprendre no li fa por tens la setmana que ve una oportunitat d’or d’envoltar-te de gent com tu. A partir del dilluns tindrà lloc a València la AllStartup Week València. Una setmana en la qual les idees innovadores i el talent fluirà per a donar pas al fet que els millors continuen en el programa de sis mesos de llançament de Demium amb l’objectiu de crear una startup.

De dilluns a divendres, del 27 de febrer al 3 de març, de 17.00 hores fins a les 21.00 hores les ments inquietes es reuniran amb l’objectiu de desenvolupar algunes idees i rebre formació i ajuda d’uns mentors de luxe. Durant esta setmana, els emprenedors cercaran oportunitats, estudiaran el mercat, aprendran a mesurar, pivotar la seua idea, preparar un pitch (una presentació) que convença als inversors més exigents…

 

Incubadores de negocis

Des que fa anys el moviment de l’emprenedor cobrar força moltes són les empreses que es van crear per a ajudar al fet que eixes idees cobraren vida. Les incubadores cerquen ajudar a crear un model de negoci viable, ensenyen als emprenedors quins són els passos a donar. Les incubadores tenen major sentit dins del món de les startup, ja que en elles es creen des de zero.

Demium Startups, anteriorment coneguda com a Momentum, és una d’elles, és una incubadora de negocis en internet. Demium organitza esta AllStartup Week València i no solament ací a València sinó que estos s’organitzen en diferents ciutats espanyoles. Segons expliquen en la seua pàgina web, “Des de Demium s’identifiquen idees de negoci basades en models d’èxit en altres països i tendències de mercat i les posem a la disposició d’emprenedors motivats i amb talent que vulguen desenvolupar-les seguint una metodologia àgil pròpia amb base Lligen Startup. Participem en un 15% totes les societats creades al costat dels equips emprenedors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =