caixa popular

'Tenis al carrer' a la Plaça de l'Ajuntament de València

'Tenis al carrer' a la Plaça de l'Ajuntament de València
28/03/2018 -

La plaça de l’Ajuntament acull aquest dijous, 29 de març, el torneig ‘Tenis al carrer’, una activitat dirigida a la promoció del tenis entre els xiquets i xiquetes de la ciutat. La prova està organitzada conjuntament per la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal.

La jornada començarà a les 11 hores i continuarà durant tot el matí fins a les 14 hores. Un total de cinc pistes de minitenis, amb les seues corresponents moquetes, xarxes i tanques, estaran instal·lades a la plaça de l’Ajuntament perquè els més xicotets gaudisquen de jocs, punts i sets. L’activitat està oberta a tots els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 16 anys que desitgen participar. Es recomana dur raqueta pròpia.

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Esports, Maite Girau, i la regidora de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Sandra Gómez, visitaran aquesta activitat demà al matí, abans de visitar les instal·lacions habilitades a la plaça de bous amb motiu de la celebració dels quarts de final de la Copa Davis de tenis entre Espanya i Alemanya.

Tots els participants a ‘Tenis al carrer’ obtindran invitacions per a assistir a un entrenament de l’equip espanyol de la Copa Davis el pròxim 4 d’abril a les 17 hores a la plaça de bous. A més, també entraran en el sorteig d’entrades per a la competició de la Copa Davis, que es celebrarà a la nostra ciutat entre els dies 6 i 8 d’abril.

La finalitat d’aquesta iniciativa és la promoció del tenis entre els més joves, enfocar la pràctica de l’esport d’una forma divertida i posar l’accent en la companyonia i el sentit de l’equip. Tècnics de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana seran els encarregats de dirigir aquesta activitat lúdic-esportiva amb què es pretén que els carrers de València es convertisquen en una festa esportiva i amigable.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris