caixa popular

Temps de Primàries en el PSPV

El PSOE viu de nou unes primàries. En aquest cas, en el si del PSPV. El resultat ho coneixerem a la fi d’aquest mateix mes en el qual es presenten el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i l’actual alcalde de Burjassot, Rafa García. Dues formes diferents de veure el partit socialista de valenciana i diferents suports.

D’una banda Ximo Puig ha sumat més de 7.500 avals. És l’actual secretari general del PSPV i ha aconseguit alguna cosa històrica, el canvi en pràcticament totes les institucions de la nostra terra. Puig ha demostrat ser dialogant i gràcies a eixe diàleg ha construït una nova forma de governar en coalició. Els crítics parlen de cercar un nou lideratge però en aquest cas considere que Puig ha demostrat que la constància i els nous temps sí que tenen possibilitats en la nostra terra.

Després de ressorgir de Pedro Sánchez com a nou Secretari General del PSOE, hi ha una línia crítica que cerca “canviar les peces” de totes les Comunitats. No obstant això, aquest diumenge en una entrevista del grup Vocento que vam poder veure en les Províncies, escoltem unes paraules de reconeixement precisament de Sánchez a Puig. Tal com va citar, “Ximo Puig defensa a València el mateix que jo per a Espanya”, en paraules de Sánchez.

Aquestes paraules consoliden els dos anys de Puig al capdavant de la Generalitat Valenciana però també reconeixen la seua labor com a secretari general del PSPV. Precisament suposa un xicotet pitxer d’aigua freda al candidat d’eixa línia crítica, Rafa García que cerca aconseguir eixa secretaria general.

En els partits d’esquerres, és cert que es viuen les primàries d’una forma més viva i amb certa rivalitat però no hem de perdre l’objectiu final i no és un altre que reformar la imatge d’un PSPV que és també clau en la nostra terra per a consolidar el projecte progressista que va començar fa 2 anys. El resultat d’aquestes primàries ho viurem este cap de setmana però espere com va indicar el mateix President de Diputació de València, Jorge Rodríguez, que el Govern del Botànic seguisca tan estable com ho ha demostrat en la primera meitat de la legislatura pel bé dels valencians i valencianes.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris