caixa popular

Comença la temporada de bany a les platges

Comença la temporada de bany a les platges
02/06/2017 -

Des de demà dissabte, dia 3, fins al pròxim 10 de setembre, s’obri la temporada de bany a les platges del Cabanyal, la Malva-rosa, Pinedo, la Garrofera, Arbre del Gos i El Saler, motiu pel qual l’Ajuntament de València ha enllestit els servicis necessaris de salvament i socorrisme.

Les dues platges urbanes comptaran amb aquests servicis des de les 10.30 fins a les 19 hores, mentre que les platges del sud de la ciutat esmentades els tindran des de les 11 fins a les 18 hores. A més, hi haurà un servici extraordinari a les postes 3 i 4 del Cabanyal, Pinedo 1 i Saler 2, que tindran un horari de 10 a 20 hores.

A les platges del Perellonet i Devesa la temporada de bany començarà el pròxim 1 de juliol. Fins al 31 d’agost els servicis de salvament i socorrisme en aquestes dues platges de la ciutat seran des de les 11 del matí fins a les 6 de la vesprada, també amb un servici extraordinari a la posta Perellonet 2 de 10 a 20 hores.

El servici de salvament i socorrisme prestat per Creu Roja disposa de 22 torres de vigilància, 16 postes sanitàries, 38 vehicles (embarcacions, quads, ambulàncies) i 159 persones (metges, DUE, conductors, socorristes, patrons).

“Un any més l’Ajuntament ofereix uns servicis necessaris per a poder garantir la seguretat mentre es gaudeix del bany a les nostres platges. Agraïm el treball de totes les persones que participen en aquest dispositiu i també la col·laboració ciutadana que de segur tindrem per poder gaudir de l’estiu al màxim i amb seguretat”, ha afirmat la regidora delegada de Platges, Pilar Soriano.

Pel que fa als punts accessibles d’ajuda al bany s’obriran a partir del 12 de juny al Cabanyal (fins al dia 30 de juny i de l’1 al 10 de setembre entre les 11 i les 15 hores; de l’1 de juliol al 31 d’agost, d’11 a 19 hores) i des de l’1 de juliol a la Malva-rosa (fins al 31 d’agost, d’11 a 19 hores) i a Pinedo (fins al 31 d’agost, d’11 a 15 hores i, baix petició prèvia, de 15 a 18 hores dimarts i dijous). A més, també hi haurà dos punts d’ajuda al bany al Saler i el Perellonet amb sol·licitud prèvia de cita, mitjançant el telèfon 963.677.375.

Una de les novetats l’any passat, la Platja Can de Pinedo, tornarà a estar en funcionament enguany a partir del pròxim 15 de juny i fins al 15 de setembre entre les 9 del matí i les 7.30 hores de la vesprada. “Després de la gran acollida de l’any passat, tant per l’afluència massiva de persones usuàries amb els seus gossos com pels resultats excel·lents que donaren les anàlisis de qualitat de l’aigua i l’arena, tenim el convenciment que enguany tornarà a ser un èxit”, ha afirmat Soriano.

En un altre ordre de coses, les activitats que es desenvoluparan durant els mesos de juliol i agost seran les de pilates, pilates adaptat, tallers d’oci i de Creu Roja. La programació es podrà consultar tant en panells informatius com en l’apartat de les platges al web municipal www.valencia.es.

Pel que fa a la hissada de banderes i guardons obtinguts per les platges de la ciutat es realitzarà abans de l’1 de juliol.

Per últim, una altra de les novetats d’enguany serà l’establiment de quatre canals abalisats per al desenvolupament d’activitats nàutiques: un al Cabanyal i un altre a la Malva-rosa, per a paddle surf i windsurf; un altre al nord del Perellonet, per a tot tipus d’embarcacions, i un quart punt al sud del Perellonet, per a la pràctica de kitesurf.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + dotze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris