25n
Orgull
Orgull

L’1 d’octubre arranca una nova temporada del programa Climateri d'Alzira

El termini de matrícula s’obri el dilluns 16 de setembre en el Servei Municipal d’Esports per a qualsevol de les tres activitats programades

L’1 d’octubre arranca una nova temporada del programa Climateri d'Alzira
10/09/2019 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova edició del programa Climateri, per al curs 2019-2020. El climateri constitueix una etapa de la vida de la dona de límits imprecisos, situada entre els 45 i 64 anys. És una època en la qual es produeixen importants canvis, tant des del punt de vista físic com social. L’educació sanitària junt amb l’activitat física durant aquest període es converteix en un element clau per a la promoció de la salut.

Les activitats oferides començaran a impartir-se el dimarts 1 d’octubre en les instal·lacions esportives del Fontana Mogort, en la sala habilitada per al desenvolupament d’activitats, mentre que la piscina coberta serà l’espai on es portarà a terme l’activitat aquàtica, així com els massatges.

El termini de matrícula s’obri el dilluns 16 de setembre en el Servei Municipal d’Esports per a qualsevol de les tres activitats programades: gimnàstica (45 €/trimestre); gimnàstica i activitat aquàtica (48 €/trimestre) i gimnàstica, activitat aquàtica i massatge (54 €/trimestre).

Per a participar de qualsevol d’aquestes activitats cal emplenar una fitxa, la finalitat de la qual és la creació i actualització de la base de dades; sense aquest requisit no es podrà accedir a les activitats del Programa Climateri 2019-2020.

“La Regidoria d’Esports realitza tota mena d’activitats per tal d’aplegar al segment més gran de població, siga quina siga la seua edat, conscients de la necessitat de realitzar qualsevol activitat física de manera regular, ja que està demostrat que és una pràctica molt beneficiosa en la prevenció, desenrotllament i rehabilitació de la nostra salut, a més de contribuir a establir un benestar mental, millorant l’autonomia de la persona, la memòria i la rapidesa d’idees”, ha matisat Fernando Pascual, Regidor d’Esports.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =