caixa popular

Les temperatures cauran entre sis i vuit graus aquest dimarts a València

Arxiu E.P

Les temperatures cauran entre sis i vuit graus aquest dimarts a València
16/07/2018 -

La calor donarà un respir aquest dimarts a la ciutat de València i bona part del litoral de la província, on s’espera una baixada de les temperatures d’entre sis i vuit graus centígrads, després dels 37 graus que ha registrat la capital aquest dilluns.

València ha marcat una de les temperatures més elevades, encara que la més alta s’ha registrat a Carcaixent, amb 38,1 graus; seguit de prop pels 38 d’Elx; 37,7 a Xàtiva; 37,4 a Llíria i els 37 de València. Els valors de Carcaixent i Elx són els més alts d’Espanya durant la jornada d’aquest dilluns.

Segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia, farà menys calor en quasi tota la Comunitat Valenciana aquest dimarts, excepte en zones de les comarques de la Plana d’Utiel-Requena i la Vall d’Aiora-Cofrents (València), i dels Ports (Castelló).

Els descensos més acusats seran aqueixos entre sis i vuit graus menys que tindrà el litoral de València. En les zones costaneres d’Alacant i Castelló s’esperen baixades de temperatura, però menys acusades. Així, a Alacant cabdal es preveu una caiguda del mercuri d’entre quatre i cinc graus, i d’entre tres i quatre a Castelló.

Així, s’espera que quasi tot el territori valencià es quede amb temperatures entorn dels 30 graus, i solament en zones de l’interior es podria tornar a arribar als més de 35 que han predominat a la Comunitat en la jornada del dilluns.

De fet, moltes ciutats han superat els 35 graus. A més de Carcaixent, Elx, Xàtiva, Llíria i València -per sobre de 37 totes elles- a Polinyà s’han aconseguit els 36,7; a Pego, Novelda i l’aeroport d’Alacant-Elx, 36,6; a Sagunt han tingut 36,5 graus i a Alacant, 36,4. A Castelló, la màxima s’ha quedat en 35,6 graus.

La treva de la calor durarà poc, ja que es preveu que a partir del dimecres, els termòmetres tornen a pujar a partir del dimecres, i s’espera que el dijous es tornen a aconseguir els 35 graus en quasi tot el territori.

menut palau


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats
Extra nº 2 - FEBRERO 2019