25n
25N
25N

Telefónica impulsa el desplegament de fibra òptica en Marenys de Rafalcaid

Telefónica impulsa el desplegament de fibra òptica en Marenys de Rafalcaid
16/06/2020 -

Telefónica ha impulsat el desplegament de fibra òptica a la urbanització Marenys de Rafalcaid de Gandia amb l’objectiu de dotar-la de la connectivitat més avançada del mercat. L’acord entre Telefónica i l’Ajuntament de Gandia ha permés realitzar un desplegament que dona cobertura a un total de 310 llars i negocis de la zona, permetent disposar de connexió d’alta velocitat i d’última generació.

Des d’aquest mes de juny aquesta àrea ja té accés a nous serveis, aplicacions, continguts i plataformes que només poden ser prestats a través de fibra òptica. Amb aquesta actuació, Telefónica reafirma el seu compromís per a millorar la qualitat de vida de les persones: acosta a casa la millor tecnologia, facilita el desenvolupament dels negocis i contribueix en el progrés tant de Gandia com de tota la Comunitat Valenciana.

Actualment, Telefónica ja ha instal·lat cobertura de fibra òptica en més de 16.500 domicilis i empreses de Gandia i preveu seguir amb el desplegament durant el 2020 en aquest municipi valencià.

Beneficis de la fibra òptica

La fibra òptica des de la central fins a la llar o el negoci és actualment la tecnologia de connectivitat fixa més avançada del mercat. En l’àmbit domèstic, la fibra òptica simètrica de 600 MB que ofereix Telefónica permet veure televisió d’alta definició com Movistar+, gaudir de jocs en línia amb gran fluïdesa, realitzar videoconferències de màxima qualitat i navegació ultra ràpida en Internet, fins i tot, des de diferents dispositius simultàniament sense que l’estat de la connexió patisca alteracions.

En els últims anys, la Telefónica està invertint en la construcció d’una xarxa totalment nova que potencia el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana: modernitza la manera de treballar facilitant el desenvolupament quotidià a autònoms i pimes i presta millors serveis als usuaris perquè accedisquen a totes les possibilitats del món digital.

“Les comunicacions ultraràpides de Telefónica són el suport adequat sobre el qual poden desenvolupar-se tecnològicament les empreses i les llars. Els milers de quilòmetres de la nostra fibra òptica desplegats a la província de València, permeten ajudar, i molt, en aquest procés de transformació digital i arriben per a connectar el territori com mai.”, destaca Bruno Vilarasau, director d’Administracions Públiques i Serveis Digitals de Telefónica en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte de la barriada, celebra que “La instal·lació de fibra òptica en Marenys de Rafalcaid és una aposta que permet millores tant a nivell domèstic com comercial gràcies a l’increment notable de la velocitat d’accés a Internet. A partir d’ara els veïns i les veïnes de la zona ja poden aprofitar tots els avantatges d’aquesta moderna xarxa de comunicació.”

Finalment, l’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de l’àrea de Smart City, Diana Morant, ha expressat la seua satisfacció per la mesura. “El món està vivint un salt tecnològic que hem de gestionar com a administració però tenint en compte a l’empresa privada. Per això és important que empreses com Telefonica realitzen aquest tipus d’aposta per la nostra ciutat. La gran bretxa del futur serà la bretxa digital i aquesta iniciativa permetrà que una barriada sencera de Gandia puga accedir al món d’internet i les noves tecnologies en les millors condicions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =