25n
25N
25N

El teixit associatiu de Paiporta analitza la seua activitat i elabora un pla de treball per al futur

El teixit associatiu de Paiporta analitza la seua activitat i elabora un pla de treball per al futur
30/05/2018 -

Les associacions i entitats ciutadanes de Paiporta es van reunir recentment en la jornada convocada per la Regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud. Una vintena de persones representants del teixit associatiu local assistiren a la trobada, en què també varen participar l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor de Transparència, Guillem Montoro.

Els dirigents ressaltaren, en primer lloc, el paper tan positiu que tenen les entitats al municipi, motiu pel qual l’Ajuntament de Paiporta té signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Horta Sud per desenvolupar accions i projectes encaminats a enfortir l’associacionisme i la participació ciutadana.

Una d’aquestes accions és, de fet, la mateixa jornada, que tenia com a objectius analitzar la situació en la qual es troben les associacions paiportines, conéixer les necessitats de les entitats i establir un pla de treball comú per a enfortir i visibilitzar eixe treball que desenvolupen les associacions.

Els i les participants van treballar en grups per tal de detectar, en primer lloc, les amenaces, oportunitats, fortaleses i debilitats que influeixen en el seu dia a dia com a associacions i en la consecució dels seus objectius.

La informació recollida en aquesta primera part va ser la base per definir les solucions i els reptes a assolir, d’entre els quals destaquen la necessitat de portar a terme accions de visibilització, conscienciació i difusió del teixit associatiu, així com estratègies encaminades a fomentar la participació en les associacions.

El següent pas en aquesta tasca estimulada per l’Ajuntament de Paiporta és elaborar un document-informe que recollirà les conclusions de la jornada i serà la base del pla de treball a desenvolupar per atendre les necessitats del moviment associatiu en el futur immediat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + vint =

CCCC
torrent