25n
25N
25N

El teatre torna a Xàtiva el 13 de març amb la representació del premiat i reconegut espectacle familiar «Sabates noves»

També està prevista la Gala de monòlegs amb Eugeni Alemany i Raúl Antón que es va haver d’ajornar en desembre a causa de la pandèmia

El teatre torna a Xàtiva el 13 de març amb la representació del premiat i reconegut espectacle familiar «Sabates noves»
03/03/2021 -

La programació teatral de Xàtiva es reprén aquest mes de març, després de la reobertura de la gran majoria d’espais municipals de la ciutat des d’aquest dimecres 3 de març.

La gran novetat serà la posada en escena de l’espectacle «Sabates noves» de Tian Gombau (Teatre de l’home dibuixat), que tindrà lloc el dissabte 13 de març en doble sessió: 12 hores (en valencià) i 17 hores (en castellà) amb entrada única al preu de 3 euros. Aquest espectacle, que parla amb senzillesa del fet de créixer i dels sentiments que això comporta, és recomanat per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys i públic familiar, i compta amb una sèrie d’importants reconeixements com ara millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar als premis MAX 2020, millor espectacle de xicotet format als FETEN 2019, millor escenografia a la Fira de Teatre de titelles de Lleida en 2019 i Premi del Públic Professional a l’International Puppet Festival «Visiting Arlekin» a Omsk (Rússia) en 2019.

D’altra banda, està prevista per al diumenge 21 de març la gala de monòlegs a càrrec d’Eugeni Alemany, Raúl Antón i els locals Marcos Chàfer i Javi Tormo, que es va haver d’ajornar en desembre a causa de la Covid-19. De fet, les entrades (10 euros, 8 amb descomptes), que estan pràcticament exhaurides, s’invertiran a benefici de la lluita contra la Covid-19.

També hi ha previst per al diumenge 14 de març el concert d’aniversari de la Societat Musical la Primitiva Setabense, amb entrada gratuïta que es pot recollir a la Casa de Cultura.

«Tornem a obrir el Gran Teatre per oferir una gran quantitat d’activitats culturals, amb totes les mesures sanitàries. Comptarem amb actuacions ajornades per la Covid-19, però també altres noves com ara ‘Sabates noves’, premiada als premis MAX 2020 com a millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar», ha manifestat la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán.

Les entrades per a l’espectacle «Sabates noves» i la gala de monòlegs es poden comprar a través de la pàgina web d’Instanticket o a la Casa de la Joventut, i per a més informació es pot consultar la pàgina web del Gran Teatre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

museo prehistoria