caixa popular

Las Naves impulsa el teatre robòtic

Las Naves impulsa el teatre robòtic
29/05/2017 -

Estudiants dels centres de Secundària El Grau, Ramon Llull i El Ravatxol de València representaran tres obres, que han realitzat i dirigit, on un dels protagonistes és un robot, programat pel mateix alumnat. En el projecte també han participat els centres Districte Marítim i Balears. Aquesta iniciativa, que porta com a títol “Programa la teua obra”, ha sigut impulsada per Las Naves i Caleidoscopio Educación, i pretén unir tecnologia, cultura i arts escèniques.

El pròxim dimecres 31 de maig se celebrarà aquest esdeveniment educatiu i cultural en el Teatre El Musical (TEM), on s’estrenaran les tres obres de teatre, realitzades i dirigides per estudiants dels instituts d’ensenyament secundari de València: El Grau, Ramón Llull i El Ravatxol. En les representacions un dels protagonistes és un robot. Aquest androide ha sigut programat pel mateix alumnat al llarg del curs acadèmic dins del projecte educatiu Teatre Robòtic “Programa la teua obra”.

Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per Las Naves i Caleidoscopio Educación, i suposa un acte educatiu innovador en unir tecnologia, cultura i arts escèniques. El projecte va començar el passat mes de novembre amb una sèrie de mòduls formatius presencials destinats al professorat de les especialitats de Tecnologia i Informàtica, que s’han encarregat de dur a terme la programació dels robots. D’altra banda, els docents de Llengua i Literatura i Plàstica s’han ocupat del desenvolupament dels guions, vestuari i decorat. Una vegada format el professorat, aquest ha ensenyat als i les alumnes a programar el robot i entre tot l’alumnat s’ha realitzat l’obra de teatre en la qual el robot és un protagonista més.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 18 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris