caixa popular

José Saiz: 'El Teatre Flumen ofereix una programació fresca, variada i per a tots els públics'

‘Circus Imaginarius’, ‘Luisa Fernanda’ o ‘Humor a tres bandas’ són alguns dels títols amb els quals comptarà la nova programació del Teatre Flumen

José Saiz: 'El Teatre Flumen ofereix una programació fresca, variada i per a tots els públics'
27/09/2017 -

La ciutat de València compta amb diferents teatres que ja han començat a presentar les seues propostes i novetats per a la nova temporada. Espectacles que, segur, sorprendran, emocionaran, divertiran, i deixaran bocabadats a tots els espectadors. D’aquesta manera, el Teatre Flumen, un dels teatres referents de la nostra ciutat, tampoc s’ha quedat arrere, i comptarà amb una programació de luxe, en el qual el públic de totes les edats es veurà representat.

València Extra ha parlat amb José Saiz, Director Artístic del Teatre Flumen, que ens ha donat més detalls sobre la nova programació. ‘Seguirem amb la mateixa línia eclèctica i plural, amb espectacles de tot tipus, com a familiars, per a la tercera edat i teatrals a l’ús, entre altres. Per exemple, el Teatre Flumen comptarà amb un cicle de sarsuela, que es realitzarà tots els dimecres a les 18.00 hores, i que començarà en el mes de novembre, gràcies al que comptarem amb la sarsuela de ‘Luisa Fernanda’, del 08 de novembre al 20 de desembre, ‘El Manojo de Rosas’, del 10 al 31 de gener, o ‘Antología de la zarzuela’, del 07 al 28 de març, entre altres. Quant als espectacles familiars, que s’han programat per als dissabtes a les 17.30 hores, i els diumenges a les 12.00 i a les 17.30 hores, comptarem amb ‘Circus Imaginarius’, ‘El Rey de la Jungla’ o, en Nadal, amb recopilatoris de ‘El Libro de la Selva’, ‘Peter Pan’ o ‘El Mago de Oz”.

Però això no acaba ací, ja que el Teatre Flumen comptarà amb una àmplia programació, en la qual també hi haurà cabuda per a ‘concerts per a adults com el de Charo Reina, música clàssica, l’espectacle internacional ‘A voz en cuello’, l’estrena de ‘No hay cama vacía’ o ‘Carbonara’, així com ‘Humor a tres bandas’ amb Manu Górriz, Jesús Manzano i Gustavo Biosca, entre molts altres’.

En definitiva, i en paraules de José Saiz, aquest teatre valencià ofereix, sempre, als seus espectadors ‘un programa fresc, variat, que abasta a tot el públic, i que està pensat, completament per a ells’. Per descomptat, el Director Artístic del Teatre Flumen també ha afegit que ‘es necessita moltíssima més ajuda per a fomentar el teatre, igual que ocorre en altres ciutats i, per això, és important que les administracions se sensibilitzen i recolzen més a la nostra cultura’.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 20 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats