25n
25N
25N

Teatre contra la violència de gènere i masclista a Rafelbunyol

Teatre contra la violència de gènere i masclista a Rafelbunyol
29/10/2020 -

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat hui una activitat grupal per a l’alumnat de l’institut, emmarcada en les activitats d’educació contra la violència de gènere i masclista.

L’obra de teatre de la companyia Munteundrama ha representat l’adaptació del monòleg “Còmplices” d’Isabel-Clara Simó al saló d’actes de la Casa de la Cultura.

Acabada l’obra els i les alumnes de l’IES de Rafelbunyol han participat en un debat sobre la violència de gènere, els models afectius o el concepte d’amor romàntic, entre altres conceptes.

La finalitat d’aquesta activitat, subvencionada amb els Fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, és analitzar la pervivència de les microviolències o traure a la llum altres formes de violència que es produeixen entre les persones joves i que cal erradicar.

“Amb activitats com aquesta, fem una intervenció transversal a vàries àrees, Igualtat, Cultura, Joventut i Educació. És molt important començar a transformar els comportaments des de les etapes educatives, en col·laboració amb la comunitat educativa i amb activitats culturals que faciliten la reflexió i el canvi de comportaments” afirma Alicia Piquer, regidora d’Igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =