25n
Orgull
Orgull

Teatre valencià, orxata i fartons en FiraTàrrega

Teatre valencià, orxata i fartons en FiraTàrrega
11/09/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura participa aquest cap de setmana en la FiraTàrrega, per a promocionar les arts escèniques valencianes en l’àmbit nacional i internacional. Aquesta acció forma part del pla de suport a les arts escèniques valencianes, presentat pel conseller Vicent Marzà en la Mostra d’Alcoi, que tracta d’impulsar la internacionalització de les arts escèniques valencianes.

FiraTàrrega és un aparador internacional d’arts escèniques fundat el 1981, que presta especial interés a les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

L’Institut Valencià de Cultura estarà present aquest cap de setmana, després de molts anys d’absència, amb un estand que té com a objectiu dinamitzar el mercat de les arts escèniques. Les companyies i festivals valencians tindran allí un espai per a la promoció, que l’Institut Valencià de Cultura ha oferit als professionals valencians perquè puguen tenir un punt de trobada en el qual donar a conéixer els seus projectes en el mercat nacional i internacional. En aquest estand, l’Institut Valencià de Cultura distribuirà als professionals i programadors el catàleg que ha realitzat amb projectes de les companyies valencianes, així com orxata i fartons, per a potenciar la marca valenciana.

En FiraTàrrega es presentarà a més el treball de diverses companyies valencianes seleccionades per la mateixa fira entre les quals es troben l’estrena absoluta de ‘Mulier’ de Maduixa Teatre i l’últim treball del pont flotant, ‘El fill que vull tindre’.

En definitiva, l’Institut Valencià de Cultura pretén aprofitar les plataformes nacionals de difusió d’arts escèniques per a dinamitzar la professió valenciana en el mercat nacional i internacional, per la qual cosa pròximament estarà també present en fires d’arts escèniques com les de Manresa i Manacor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =