25n
25N
25N

El Teatre Micalet deconstrueix el registre clàssic de l'humor amb 'Un tal Shakespeare'

El Teatre Micalet deconstrueix el registre clàssic de l'humor amb 'Un tal Shakespeare'
07/06/2021 -

El Teatre Micalet acull, de l’11 al 13 de juny, Un tal Shakespeare, comèdia encapçalada i dirigida per Marcel Tomàs, que arriba per primera vegada a València i desenvolupa un repàs pels fragments de les obres i personatges més icònics de l’univers ideat per William Shakespeare amb la rialla com a objectiu de fons.

En l’última producció de Cascai Teatre els personatges secundaris prenen les regnes de l’espectacle: Marcel Tomàs i Toni Escribano interpreten a dos bufons que, a punt d’eixir a escena, s’adonen que els actors principals no poden actuar perquè han hagut de ser confinats. Ells hauran de posar-se en la pell d’Otel·lo, Romeu o Enric V, obligats per les circumstàncies.

En aquesta proposta multidisciplinària que parteix del clown, Tomàs desconstrueix el registre clàssic de l’humor i l’adapta als nous llenguatges escènics alhora que trasllada a les figures shakespearianes al segle XXI per connectar amb l’espectador d’una manera més actual.

De què parlaria el “Bard” si visquera en el món d’avui?, el suïcidí de Julieta hauria ocorregut si aquesta haguera pogut cridar al 112 per parlar amb un psicòleg argentí? Cascai Teatre respon a aquestes preguntes en una hilarant comèdia que intercala situacions humorístiques amb xicotets discursos que serveixen per a evidenciar les contradiccions humanes.

D’altra banda, el Teatre Micalet completarà el mes de juny amb tres propostes de diferents disciplines: el 19 i 20 de juny, la sala valenciana rebrà a la companyia Francachela Teatro amb Fast Money, els dies 25 i 26 es realitzaran projeccions de cinema mut amb l’acompanyament musical de Swingloïde Trío i, finalment, el diumenge 27 de juny, serà el torn del cantautor barceloní Joan Isaac qui presentarà L’estació dels somnis, el seu últim disc d’estudi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =