25n
25N
25N

El Teatre Micalet arranca la seua temporada 25 en clau d'humor i amb quatre produccions pròpies

El Teatre Micalet arranca la seua temporada 25 en clau d'humor i amb quatre produccions pròpies
17/09/2019 -

El Teatre Micalet de València arrancarà el pròxim 19 de setembre el seu 25ª temporada, marcada per l’humor i amb la posada en escena de quatre produccions pròpies.

Per a començar el nou curs, Xavi Castillo explicarà ‘La Bíblia (antic i nou testament)’, on reflexionarà una vegada més sobre els límits de l’humor del 19 al 22 de setembre. A més, aquest mes visitarà la sala el mag Rubén Aparisi que, a partir del dia 26, presentarà ‘L’espill’, un espectacle de màgia sorprenent on ell mateix deconstrueix la imatge típica d’aquest tipus d’artistes.

Octubre s’obrirà amb “dos grans actrius, còmiques tot terreny i mestres de la improvisació”, com són Maria Juan i Pepa Cases, que, a partir del 3 d’octubre estaran sobre les taules del Micalet amb el seu ‘#Pepitaimariua’.

A continuació, a partir del 10 octubre, estarà en cartell un espectacle “molt especial” de la Cia La Dependent: ‘El Testament de Maria’, on Pepa Miralles es posa en la pell de la Verge Maria per a mostrar la faceta més humana d’aquest personatge bíblic.

En el seu 25 aniversari, Companyia Teatre Micalet estrenarà el 23 d’octubre la seua 33ª producció pròpia. És ‘El Moviment’, de Manuel Molins i direcció de Joan Peris, i interpretada per Ximo Solano, Paula Albert, Helena De Luis Sapiña, Mateo Medina, Sergio Novella, Edu Rodríguez i Cristina Sanmartín.
METÀFORA SOBRE LA MANIPULACIÓ

El Teatre Micalet aposta “per un elenc jove per a fer una reflexió sobre l’obediència i la creació d’opinió”. ‘El Moviment’, continuen des de la sala, és “una metàfora sobre les possibilitats de manipulació de les persones, i més concretament dels adolescents”.

Per tant, aquest muntatge sobre la tolerància, “ple de preguntes que convida en el debat i la reflexió, és molt recomanat per a joves i per a adults de totes les edats”, destaquen.

Al llarg de la temporada, aquesta agenda cultural inclourà sessions perdutes de dissabte i quatre produccions pròpies de Companyia Teatre Micalet. Així, després de ‘El Moviment’ i per a tancar l’any, arribarà un altre projecte de la companyia –‘Nadal a casa els Cupiello’– que, una vegada més, torna a casa per Nadal, després de l’èxit de l’any passat.

A la fi de gener, la sala reprendrà “l’èxit de crítica i públic” de la temporada passada ‘El jardí dels cirerers’, d’Anton Txèkhov.

La companyia tornarà a representar una de les grans obres del teatre universal, en aquest cas de la mà de Manuel Molins, amb direcció de Joan Peris i els actors valencians Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Ximo Solano i Guille Zavala.

I per a acabar la temporada, al maig s’estrenarà la nova producció dirigida per Joan Peris, que es troba en aquests moments en procés. Estarà emmarcada totalment en el 25 aniversari, que serà el 13 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + dinou =