25n
25N
25N

Teatre i tallers infantils per celebrar el XVé aniversari de la recuperació del Castell per al poble

Centenars de xiquetes i xiquets participen en els diferents tallers organitzats per l’Ajuntament d’Alaquàs per celebrar l’obertura del monument

Teatre i tallers infantils per celebrar el XVé aniversari de la recuperació del Castell per al poble
27/02/2018 -

Com cada mes de febrer, Alaquàs ha celebrat l’aniversari de l’obertura del Castell d’Alaquàs, una fita històrica que va suposar la recuperació d’aquest emblemàtic monument com un extraordinai espai públic al servei dels seus veïns i veïnes. Enguany se celebra que un 28 de febrer de fa quinze anys el monument va ser obert al públic i per això, l’Ajuntament d’Alaquàs va preparar una programació per a tots els públics per als dies 23 i 24 de febrer.

La programació del dissabte va estar dirigida especialment a les xiquetes i els xiquets. Com ja ve sent tradicional, l’Ajuntament d’Alaquàs va organitzar una programació infantil amb tallers i activitats de joguets, disfresses i maquillatge.

Centenars de xiquetes i xiquets van gaudir dels tallers així com de l’espectacle infantil a càrrec de la companyia teatral Rodamons Teatre que es va celebrar a les 12 hores.

Un cap de setmana ple de diversió, cultura i tradició que es va encetar amb la presentación de les activitats del Centenari de la declaració del Castell com a Monument Històric Artístic Nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + huit =