caixa popular

Associacions de taxistes valencians se sumen a la vaga indefinida i ofereixen serveis mínims en urgències mèdiques

Arxiu

Associacions de taxistes valencians se sumen a la vaga indefinida i ofereixen serveis mínims en urgències mèdiques
29/07/2018 -

La Confederació d’Autònoms del Taxi de la Comunitat Valenciana i els treballadors dels grups Radioteletaxi i Eurotaxi d’Alacant s’han sumat a la vaga indefinida del sector des d’aquest dissabte, encara que des de la confederació s’ha proposat mantenir uns serveis mínims per a urgències mèdiques i persones amb problemes de mobilitat.

En el cas d’Alacant, l’adhesió a l’atur es va decidir aquest dissabte en una “assemblea espontània”, que va decidir avançar l’atur general, que es preveia per a aquest dilluns. Així, des d’aqueix moment es va anul·lar el servei d’aquests grups en la ciutat i la seua àrea, així com el servei d’emissora.

Quant a la Confederació d’Autònoms -que forma part de l’organització Antaxi-, el dissabte a la nit es va convocar a un “estat de rebel·lió pacífica” per a “demostrar unitat” amb la resta de taxistes d’Espanya.

L’atur indefinit és la resposta del sector a la suspensió per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del reglament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que limita les llicències VTC, amb les quals operen Uber i Cabify, després d’un recurs de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

Així mateix, el Ministeri de Foment ha convocat a les principals organitzacions de taxistes a una reunió aquest pròxim dilluns, amb la finalitat d’atallar la vaga.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − dinou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris