25n
25N
25N

El 90% dels taxis de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat les ajudes de la Generalitat per a fer front a l'efecte de la COVID-19

Hui acaba el termini per a optar a aquestes ajudes convocades per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat

El 90% dels taxis de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat les ajudes de la Generalitat per a fer front a l'efecte de la COVID-19
10/03/2021 -

El 90% dels taxis de la Comunitat Valenciana han presentat fins a aquest moment, la sol·licitud per a accedir a les ajudes que la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha convocat per a pal·liar els efectes econòmics ocasionats amb la COVID-19 i la disminució de la mobilitat.

En total hi ha comptabilitzades 4.296 sol·licituds, de les quals pertanyen a la província de València, 2.684; a la d’Alacant, 1.394, i a la Castelló 218. El termini per a accedir a aquestes ajudes directes de la Conselleria finalitza avui, dia 10 de març.

Com ha recordat el conseller Arcadi España, “la Generalitat ha destinat un pressupost global de 4.750.000 d’euros en ajudes directes al sector del taxi per a pal·liar l’important descens d’ingressos que està sofrint el sector a causa de les restriccions de mobilitat ocasionades pel coronavirus”.

Així mateix, el conseller ha explicat que la quantia de les ajudes serà com a mínim de 1.000 euros i que es determinarà pel resultat de dividir l’import global entre el nombre d’autoritzacions admeses. En la Comunitat Valenciana hi ha en l’actualitat 4.736 llicències, de les quals 232 són de la província de Castelló, 1.420 de la d’Alacant i 3.084 de la de València.

Com ha subratllat el conseller, “es tracta d’un sector fonamental per a la mobilitat en el qual treballen milers de persones, a més de ser essencial per a altres sectors econòmics, com el del turisme per exemple”. En aquest sentit ha afegit que “des de la conselleria hem optat en aquestes ajudes, pel procediment de concessió directa a causa de la naturalesa excepcional, única i imprevisible dels esdeveniments que les han motivat, com és aquesta pandèmia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria