25n
25N
25N

Taxistes continuaran donant servei malgrat el coronavirus

Taxistes continuaran donant servei malgrat el coronavirus
14/03/2020 -

Fernando del Molino, president de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana, ha llançat un comunicat enfront de les últimes mesures que s’han pres per a evitar la propagació de la COVID-19, el coronavirus: el servei de taxi continuarà funcionant malgrat l’avanç del virus.

“La societat espanyola està vivint la situació més difícil en la història de la Democràcia, i és el moment de la solidaritat i del sentiment d’unitat de tots com a societat. Tots som conscients que per la naturalesa de l’ésser humà, en els moments més difícils ix el millor de nosaltres.

El Taxi està vivint aquesta difícil situació d’una forma molt especial, d’una banda perquè també tenim famílies i d’altra banda per la nostra vocació de Servei Públic d’Interés General i el sentit de la responsabilitat que ens sorgeix de manera espontània cada vegada que hi ha un problema en el nostre municipi, l’hem vist en les passades inundacions del sud d’Alacant, amb dies sense dormir, portant aliments i mantes als llocs més afectats de manera solidària, o en els atemptats dels anys passats a Barcelona o Londres.

Des de la nostra Associació, ens posem a la disposició de l’Administració per a garantir la mobilitat de les persones que ho necessiten en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana durant el temps que dure aquesta crisi, sempre dins del que ens permeta la mateixa Administració, o la possible incidència en el sector per la propagació del Coronavirus.

El primer pas que hem donat des del sector és buscar la unitat entre les diferents Associacions, radioemissores del Taxi i la Conselleria de Transports per a estudiar en profunditat la situació i prendre les millors decisions.

S’han sol·licitat modificacions normatives per a intentar ajustar l’oferta i demanda, d’una banda per a garantir el servei en funció de les necessitats de cada zona, i d’altra banda mantenir un nivell de descans dels conductors necessari.

El sector s’està organitzant també per a donar un servei solidari a persones desfavorides, metges i personal d’infermeria que ho necessite durant el temps (esperem que curt) que dure aquesta situació. La Confederació posarà tots els mitjans humans i tècnics dels quals disposa a la disposició de l’Administració i dels ciutadans per a garantir la mobilitat durant aquests dies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =