25n
25N
25N

Tavernes de la Valldigna millora la seguretat viària i l'accessibilitat dels seus carrers amb l'ajuda de la Diputació

El municipi rep més de 300.000 euros a través de diferents plans de la institució provincial que s’inverteixen en l’eliminació de barreres arquitectòniques i senyalització de vies

Tavernes de la Valldigna millora la seguretat viària i l'accessibilitat dels seus carrers amb l'ajuda de la Diputació
22/10/2017 -

Fer de Tavernes de la Valldigna un municipi més accessible i segur per als veïns i veïnes de la localitat. Ha sigut un dels principals objectius de les accions dutes a terme en diferents punts de la població amb suport de la Diputació de València a través dels seus diferents plans d’inversió amb una inversió de més de 300.000 euros.

“Ha sigut de gran ajuda per a desenvolupar el pla d’actuacions la via pública, ja que tenim moltes necessitats en este àmbit. Es van fer reunions veïnals per a veure que accions eren més demandades per la ciutadania i a partir d’ací s’ha actuat”, ha assenyalat l’alcalde de la localitat, Jordi Juan Huguet, qui ha agraït el suport de la institució provincial.

La principal actuació s’ha realitzat en l’encreuament entre els carrers Mitja Galta i La Barca, una reivindicació dels veïns i veïnes del municipi. Amb un total de 177.331 euros del PPOS de 2016, s’han eliminat les barreres arquitectòniques d’este punt, amb l’adaptació dels passos de vianants, l’ampliació de l’espai per a vianants i la millora de la seguretat viària.

Una altra de les principals accions dutes a terme a Tavernes de la Valldigna ha sigut el condicionament de senyals i creació de marques viàries en el nucli urbà del municipi, amb un pressupost de 125.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de 2015. Els treballs han consistit a repintar tots els passos de vianants del poble, així com la pintada de marques viàries de nova creació i la col·locació puntual de senyalització vertical.

 

Reparació de camins rurals i renovació de clavegueram

A més de les actuacions dirigides a la millora de l’accessibilitat i de la seguretat viària en el municipi, Tavernes de la Valldigna ha vist millorada la seua xarxa de camins rurals amb les inversions realitzades a través del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València. Amb una inversió de 79.000 euros s’han realitzat treballs de re pavimentació en camins com el d’Herrera i Primer del Golf i el carrer Metge Paco Valent.

D’esta manera, s’ha respost a una de les accions més demandades pel sector agrícola i els agricultors del poble, en un sector amb gran tradició en el municipi. Així mateix s’han destinat 99.000 euros a la reposició de clavegueram en el passeig del País Valencià i el carrer Sant Pere, mitjançant la substitució dels col·lectors per a aigües residuals i pluvials, resolent els problemes que travessava el municipi en la seua xarxa de clavegueram en períodes de fortes pluges.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 15 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020