caixa popular

Taula redona sobre els orígens del futbol valencià, a Burjassot

Taula redona sobre els orígens del futbol valencià, a Burjassot
08/06/2017 -

La Casa de Cultura de Burjassot albergarà, el pròxim 8 de juny a les 19h, una taula redona sobre l’origen del futbol valencià, en una nova sessió del Fórum Algirós, organitzada la Fundació València CF, a través del seu Departament de Patrimoni-Museu VCF. Entre els experts i historiadors que compondran la taula de ponències, estan l’escriptor Miquel Nadal; David Montesinos, nét de l’ex jugador Arturo Montes; l’investigador burjassoter Arturo Cervellera i el periodista José Ricardo March, que exercirà de moderador.

De Burjassot a València. Els orígens del futbol valencià” és el tema entorn del que girarà al col·loqui, que tindrà lloc en la Casa de Cultura i l’entrada al qual serà lliure i gratuïta fins a completar aforament. L’esdeveniment es celebra a Burjassot gràcies a la col·laboració de la Penya Valencianista Burjassot, la Penya Valencianista “Bar Paula” de Burjassot, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, l’IMCJB i el Burjassot CF.

L’objectiu del Fórum Algirós és acostar la història del València CF a tots els valencianistes de la mà de, principalment, els seus protagonistes i descendents. El Fórum Algirós arriba a Burjassot, amb aquesta taula redona, pocs dies després que el municipi albergara la II Festa de les Penyes Valencianistes, sector 18.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − huit =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris