25n
25N
25N

Com fer una original targeta de felicitació del dia de la mare

Aprendràs a fer una bonica targeta en 3D amb forma de cor, per a regalar-la a algú en el seu dia especial

26/04/2019 -

Vos traiem una nova manualitat molt especial, en aquest cas, farem una targeta de felicitació amb forma de cor, i una flor dins amb efecte 3D. Pots regalar-se-la a la mamà en el seu dia especial, utilitzar-la per a felicitacions d’aniversaris, comunions, festes… o quedar-te-la per a tu!

És molt fàcil de fer i serà tot un detall per a regalar en qualsevol ocasió especial. Només necessitarem:

  • Cartolines i fulles de colors
  • Regla
  • Tisores
  • Llapis o boli
  • Pegament
  • Retoladors o colors per a decorar

I ara mans a l’obra.

1) En una cartolina blanca, retallem patrons per aconseguir que les formes siguen iguals en els dos costats. Hem de fer dos cors (un més menut que l’altre), una flor i un tall amb fulles.

2) Ara, amb ajuda dels patrons, dibuixem en les cartolines i retallem els dos cors, el tall i cinc flors; en els colors que més ens agraden. Ho dobleguem tot per la meitat.

3) Ho peguem tot, deixant les flors per al final: el cor menut dins del més gran. Sobre el xicotet, en la part de baix, peguem el tall amb les fulles.

4) Per a les flors, primer les peguem entre elles, pels costats doblegats, perquè quede amb volum. Després, les peguem just dalt del final del tall en la targeta.

5) Per acabar, escriu el missatge que vulgues sobre la targeta, per a personalitzar la teua manualitat. Dedica-la a qui vulgues!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =