25n
Orgull
Orgull

Anar al cinema o al teatre serà més barat amb la Targeta Cultural

Amb aquesta targeta, se subvencionarà la compra de productes culturals i l’assistència a museus, cinema i teatre

Anar al cinema o al teatre serà més barat amb la Targeta Cultural
12/09/2018 -

La Generalitat Valenciana aposta per la cultura. D’aquesta manera, amb la intermediació de l’Institut Valencià de Finances, el President Ximo Puig ha anunciat, en el Debat de Política General en Les Corts, que es llançarà la Targeta Cultural per a subvencionar l’adquisició de productes culturals, així com l’assistència a teatres, museus o cinemes. Una mesura que, de moment, ha tingut un bon acolliment després del seu anunci, ja que permetrà a la ciutadania fer front a eixe IVA cultural que tant ha encarit els preus del sector.

El President de la Generalitat ha recordat que “en la cultura estan les eines que ajuden a construir un model compartit de bona societat”, alhora que ha recordat algunes de les accions que des del Govern del Botànic s’han impulsat, al llarg d’aquests tres anys de legislatura, com la residència per a la producció cultural a Alacant; el pla incentiu del patrimoni artístic valencià; o l’acord per a obrir el CaixaForum a València.

En definitiva, una sèrie de mesures que cerquen el foment i la promoció de la cultura de la Comunitat, i amb les quals la Generalitat vol mostrar el seu suport a aquest sector. Així, amb la Targeta Cultural no solament es “donarà visibilitat al sector”, sinó que “es facilitarà l’accés de tot el món als servicis i productes culturals” de la nostra terra. I és que tal com ha explicat Ximo Puig, “en la cultura tenim totes les armes per a interceptar les fosques ideologies que amenacen Europa i protegir la nostra democràcia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =