caixa popular

Tarifa plana nocturna per a l'aparcament de la Plaça de la Reina

Tarifa plana nocturna per a l'aparcament de la Plaça de la Reina
16/05/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i president del Consell d’Administració d’AUMSA, Vicent Sarrià, ha anunciat que l’aparcament de la plaça de la Reina ha aprovat una tarifa plana reduïda de 5,95 euros per a la franja horària compresa entre les 22.00 hores i les 6.00 hores. Es tracta, segons ha explicat, “d’una mesura que s’inclou en les accions empreses des del Govern municipal en el marc de l’engegada del pla de protecció del carril bus”.

La Societat Municipal AUMSA és responsable de l’explotació de l’aparcament públic situat en la plaça de la Reina d’aquesta ciutat, des del dia 2 de desembre de 2015. Aquest aparcament compta amb 348 places distribuïdes en dues plantes de soterrani, en règim de lloguer mensual i en rotació. El preu de l’hora en rotació és de 2,80 euros, per la qual cosa a partir de les dues hores d’estacionament, comença a aplicar-se la reducció de preu.

Sarrià ha posat l’accent que es tracta d’una mesura que “completa” les propostes alternatives dirigides als usuaris i usaries de l’aparcament en el carril bus nocturn. Però, també, té com a objectiu “pal·liar els efectes que les mesures de protecció del carril bus puguen tindre sobre el comerç o els locals del centre històric”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris