25n
25N
25N

La Targeta TuiN Jove de Metrovalencia arrasa en el primer mes

En sol 30 dies ja duplica el nombre de targetes d’estudiants de convenis de FGV amb ajuntaments i col·legis

La Targeta TuiN Jove de Metrovalencia arrasa en el primer mes
29/05/2018 -

La TuiN Jove, engegada el 24 d’abril en Metrovalencia, ha superat en el seu primer mes d’ús les expectatives creades amb aquest títol de transport i ja són 1.635 persones de fins a 30 anys les que compten amb aquesta targeta personalitzada que permet aplicar una bonificació del 15% en la targeta moneder TuiN, el títol de referència per al client freqüent.

A més, en els casos de les famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que gaudeixen els seus membres.

De les citades 1.635 Targetes Jove de Metrovalencia, 1.363 (83,36%) són de caràcter general; 216 de TuiN Jove 20 (13,21%); i 56 Tuin Jove 50 (3,43%). Amb aquestes dades, en un sol mes ja dupliquen les targetes emeses per a estudiants mitjançant convenis amb ajuntaments i col·legis que, per al següent curs acadèmic, molt probablement seran substituïdes per alguna de les Tuin Jove.

Aquest ascens de la Targeta Jove a València s’ha experimentat a costa del Bonometro que, encara que és hegemònic en el repartiment de títols de transport en Metrovalencia, cada mes perd quota de protagonisme en favor de la targeta moneder TuiN, gràcies als seus múltiples avantatges, especialment un preu més reduït que el bo de deu viatges.

Característiques

La nova TuiN Jove de Metrovalencia és una targeta personalitzada que, amb un cost inicial de 4 euros per a l’adquisició del suport, permet aplicar la citada bonificació del 15% sobre la targeta moneder TuiN en el moment de càrrega del saldo.

Aquesta targeta intel·ligent té, a més, altres avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular gaudeix del descompte des del primer euro de consum; per contra, la targeta té un topall de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del moment de les quals el titular viatja gratis la resta del mes. D’aquesta manera, pot viatjar tot l’any i gaudir dels seus avantatges sense haver de canviar de títol segons l’ús que faça del mateix.

El cost per viatge en una zona, que en la TuiN convencional és de 0,72 euros, resulta per a un titular de la TuiN Jove a 0,62 euros; el cost de dues zones es redueix d’1,04 euros a 0,89 euros i així successivament amb la resta de nombre de zones, aplicant el 15% de descompte en el moment de la càrrega del saldo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + catorze =

CCCC