caixa popular

Targeta en mà en l'After Work Ciutat de Torrent

La sala Alandalus acull la segona trobada empresarial amb l’objectiu de gaudir i fer networking

Targeta en mà en l'After Work Ciutat de Torrent

La Sala Alandalus va acollir ahir a la vesprada la segona edició de l’After Work Ciutat de Torrent reunint a molts empresaris que després de finalitzar la seua jornada laboral es van acostar amb l’objectiu d’ampliar la seua xarxa de contactes d’una manera distesa. Estos encontres de networking serveixen principalment per a conéixer emprenedors i empresaris de diferents sectors amb els quals poder intercanviar productes i serveis.

img_8354Este After Work està organitzat per Marco Konjevic, propietari de la Sala Alandalus, i Pascual Cervera, CEO de Mark&Brand. “Açò és un esdeveniment en el qual es tracta de crear sinergies socials. Fins ací han acudit diferents empreses i associacions de Torrent i en un ambient distés la gent es va coneixent i va entaulant relacions laborals. La idea va nàixer per la mateixa evolució dels mercats, de les tècniques de màrqueting, de les relacions socials”, assenyalava Marco Konjevic, un dels organitzadors de l’After Work.

Esta és la segona ocasió en la qual se celebra este esdeveniment i per està ocasió no solament han acudit empreses de Torrent sinó que les diferents associacions de la ciutat també estan presents. “La primera edició va ser un poc pensat i fet. Enguany hem parlat amb les diferents associacions i el resultat és molt positiu. La repercussió, l’organització i l’ambient és una mica la diferència amb la passada edició. La gent ve més relaxada. El nostre objectiu és brindar un fòrum en el qual els diferents empresaris puguen conéixer-se i relacionar-se d’una forma distesa. Som com el ‘firts dates’ del networking. El cost és zero i la tornada d’inversió és molt fàcil”, explicava Pascual Cervera un altre dels organitzadors de l’esdeveniment.

img_8359     whatsapp-image-2017-06-08-at-22-08-11     whatsapp-image-2017-06-08-at-22-08-09-1     img_8345


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats