caixa popular

Tardor estrena el seu nou disc al Palau de la Música de València

Patraix és el tercer àlbum de la formació i ha comptat amb la producció de Ricky Falkner

Tardor estrena el seu nou disc al Palau de la Música de València
20/09/2017 -

La banda valenciana Tardor anunciava ara fa nou mesos que s’allunyava temporalment dels escenaris per tal de preparar el seu tercer disc. Durant les setmanes següents, les notícies sobre els seus progressos arribaven amb comptagotes. Finalment, al juny, el grup posava en marxa un projecte de micromecenatge i feia pública l’arribada d’un cinquè membre, Yeray Calvo (Novembre Elèctric), qui passava a fer-se càrrec de teclats i guitarres i es convertia així en company de viatge d’Alexandre Martínez (veu i guitarra), Cesc Domènech (bateria), David García (guitarra) i Tono Hurtado (baix).

tardor_grupTardor afrontava el seu següent àlbum, titulat Patraix, com un pas cap a la maduresa, musical i personal, i com un llenç on plasmar un nou camí artístic i narratiu. Per tal d’assolir aquesta fita, el grup va treballar de valent amb el productor Ricky Falkner, responsable del so dels discos de Love of Lesbian, Sidonie i Quique González, entre d’altres. L’èxit del crowdfunding, en el qual van col·laborar més de dues-centes persones, va ser l’impuls final.

Patraix també és un homenatge al Cap i Casal concebut des d’un barri que ha preservat una fisonomia i un ritme vital més semblant al de les localitats de dimensió reduïda. Eixe propòsit s’ha anat revelant des de principis de setembre amb la cançó “La llum incondicional” i el primer senzill del disc, “Nevar a València”, il·lustrat amb un vídeo on cinc alpinistes (els membres del grup) recorren els carrers tan característics del districte en un extens pla seqüència.

Ara, després d’aquest llarg procés, ha arribat l’hora de compartir les cançons. Així, el concert que tindrà lloc a la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València el dijous 28 de setembre a les 21:00 hores serà la primera ocasió en què el públic podrà escoltar en directe els onze temes del nou àlbum de la formació local. La banda ha promès que serà una vetllada singular, durant la qual aprofitarà totes les capacitats de so i llum del recinte.

Per últim, cal recordar que l’actuació del quintet s’emmarca en el cicle “Rock, pop…, al Palau” on s’han programat espectacles allunyats de la música clàssica a uns preus assequibles. D’aquesta manera, en les pròximes setmanes el públic també podrà gaudir amb les melodies de Mishima (17 d’octubre), Arcana Has Soul (25 d’octubre), Kiko Veneno & Cuarteto de Cuerdas (4 de novembre) i Gener (16 de novembre).


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 16 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris