25n
25N
25N

Vesprada de teatre, poesia, cor i rondalla per a l'Entitat Cultural Castella- La Manxa "Ínsula Barataria" de Burjassot

Vesprada de teatre, poesia, cor i rondalla per a l'Entitat Cultural Castella- La Manxa "Ínsula Barataria" de Burjassot
03/07/2019 -

Amb els primers compassos del mes de juliol, l’Entitat Cultural Castella- La Manxa “Ínsula Barataria” de Burjassot posarà punt final a la seua programació cultural d’aquest curs. Una fi de festa que portarà al Centre Cultural Tívoli, el dissabte 6 de juliol a partir de les 18.30 hores, on celebrarà una gran vesprada cultural.

A partir de la citada hora, es comptarà amb l’actuació del Grup de Poesia, el Grup de Teatre i del Cor i Rondalla de “L’Amistat” Castella-la Manxa. L’acte estarà presentat per Sofia Peláez.

Així, el grup de teatre posarà en escena dos sainets de José Cedeña, “L’assassí camina solt” i “Florentino l’endeví”. Per part seua, el Club de Poesia “La Galerna” Ínsula Barataria de Castella-la Manxa, recitarà peces com “El abuelo“, “Nuevo canto a Teresa”, “Retrato” o “Donde habite el olvido”.

Per a finalitzar, el Cor i Rondalla de “L’Amistat” Castella-la Manxa interpretarà peces com “La paloma”, “Habanera divina”, “María la Portuguesa” o “Nabuc”, tancant amb “Burjassot”.

Des de l’Entitat Cultural Castella- La Manxa “Ínsula Barataria” de Burjassot conviden a tot el municipi al fet que acudisca al Tívoli a gaudir d’aquesta vesprada cultural, al fet que coneguen l’entitat i al fet que passen una estona d’allò més agradable amb els seus components.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dinou =

museo etnologia
ficcions 2019-2020