25n
25N
25N

Obres d'urbanització per a eliminar el coll de botella del carrer del Riu Bidasoa

Obres d'urbanització per a eliminar el coll de botella del carrer del Riu Bidasoa
20/12/2017 -

AUMSA (Societat Anònima Municipal d’Actuacions Urbanes) ha licitat les obres d’urbanització que eliminaran el coll de botella del carrer del Riu Bidasoa, al costat del carrer de Joan Piñol, a Torrefiel. Aquests treballs, que afectaran una superfície de 3.485 metres quadrats, s’executaran en un termini de quatre mesos, amb un pressupost de 254.000 euros.

El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, ha informat hui de la licitació de l’execució d’aquestes obres d’urbanització del Pla d’Actuació Integrada (PAI) de la Unitat d’Execució de Sòl Urbà “Riu Bidasoa – Joan Piñol”, i ha explicat que el principal objecte d’aquesta actuació és l’obertura de l’esmentat coll de botella que interrompia el carrer del Riu Bidasoa entre els carrers de Joan Piñol i Maria Teresa Oller i Benlloch.

Aquesta unitat d’execució estava pendent de desenvolupament des de fa anys. En 2001, l’Ajuntament va aprovar el PAI de la Unitat d’Execució de Sòl Urbà “Riu Bidasoa – Joan Piñol” i el va adjudicar a l’empresa Mercantil Valenciana d’Obras, SA. En 2003 es va aprovar el Projecte d’Urbanització i en 2008, el Projecte de Reparcel·lació. “Des de llavors, l’agent urbanitzador ha incomplit tots els requeriments efectuats perquè s’iniciara l’execució de les obres d’urbanització”, ha explicat Sarrià.

Per aquesta raó, ha aclarit, al novembre de 2015 l’Ajuntament va resoldre l’adjudicació del programa d’actuació integrada i es va encarregar a la societat municipal AUMSA que prosseguira l’execució del programa fins a la finalització de la totalitat de les obres d’urbanització.

“AUMSA ha estat treballant en l’adaptació del projecte d’urbanització i la seua addenda, aprovada a l’octubre d’enguany, amb la finalitat de acomplir a una reivindicació dels veïns”, ha conclòs Sarrià, que també ha assenyalat que amb aquesta actuació “s’aconseguirà l’objectiu de vertebrar el barri de Torrefiel afavorint la mobilitat des del camí de Montcada fins al carrer del Comte de Torrefiel”. Així mateix, es reordenen els vials de l’àmbit, de manera que queden perfectament delimitades les parcel·les edificables i la zona verda existent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 2 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa