caixa popular

Comença la demolició i urbanització d'un tap urbanístic a l'Avinguda de Burjassot

Comença la demolició i urbanització d'un tap urbanístic a l'Avinguda de Burjassot
23/05/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat hui que demà, dimecres 24, comença la demolició de l’antiga impremta situada en l’avinguda de Burjassot 81, així com la posterior urbanització de la zona, que inclou un xicotet jardí.

La Regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible, a través del Servici de Coordinació d’Obres en la Via Pública i de Manteniment de les Infraestructures, procedirà a partir del pròxim dimecres dia 24 de Maig a l’enderrocament de l’edificació situada en l’avinguda de Burjassot n.° 81, i a la seua posterior reurbanització en la superfície afectada. Aquesta edificació suposa un tap urbanístic en l’avinguda, amb estrenyiment de voreres, que ha estat sense resoldre durant molts anys.

L’edificació té una superfície a demolir de 413 m², es tracta d’una edificació aïllada amb una coberta d’amiant, per la qual cosa ha sigut necessari obtenir la corresponent autorització per a la retirada d’aquest. L’actuació de retirada de l’amiant es realitzarà aquesta mateixa setmana amb els deguts equips i mesures de seguretat laborals pertinents.

Una vegada retirada la coberta, es procedirà a l’enderrocament de l’edificació, estimat en uns 1.444 m³ de material a demolir i transportar a abocador. Els treballs de demolició es preveu que duren unes dues setmanes més.

Per a finalitzar, sobre la superfície de la parcel·la demolida s’executarà la reurbanització de la zona mitjançant la construcció de nous paviments de voreres i la disposició d’una zona de futur jardí.

L’actuació completament finalitzada estarà disponible a la fi de juny.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris