caixa popular

Tancant la plantilla granota

Després d’haver realitzat nou fitxatges encara podria arribar un nou per a tancar el cercle i augmentar la capacitat golejadora del conjunt granota

Tancant la plantilla granota

L’estiu li ha condit al Llevant quant al mercat de fitxatges es refereix. L’objectiu principal era mantenir el bloc de la temporada anterior i reforçar els llocs sempre que millore la qualitat que ja hi havia en la plantilla. Nou han sigut les incorporacions de les quals els aficionats granotes poden gaudir, els defenses Antonio Luna, Róber Pier (qui ja jugara cedit en el Llevant la passada campanya), els migcampistes Bardhi, Doukouré, Lukic i Samu García, a més dels davanters Álex Alegria, Ivi López i Emmanuele Boateng. No obstant això, faltant dos dies per a donar per tancat el mercat d’estiu, el Llevant podria fer noves incorporacions.

El lloc que més paperetes té per a ser cobert per les necessitats és la del davanter. Un nou que puga aportar gols doncs la lesió de Roger este estiu que li farà perdre’s com poc la primera volta de la competició trastocava els plans inicials. En els dos primers encontres de Lliga disputats en el Ciutat de València s’ha pogut veure la falta d’encert de cara a porta doncs malgrat la infinitat d’ocasions creades, els granotes tan sols van ser capaços d’anotar tres punts. Entre els dos partits, els pupils de Muñiz han rematat en 38 ocasions a porta (14 davant el Vila-real i 24 davant l’Esportiu) i han aconseguit 3 gols.

Tenint en compte els nombres no és d’estranyar que des de la direcció esportiva s’estiga estudiant que la incorporació siga per a la davantera. Entre els noms que sonen està el d’ Adama Niane a qui, des de fa cert temps, se li realitza un seguiment. El nom que fins al moment ‘més paperetes’ havia de recalar en Orriols era Lucas Pérez, però és el mateix jugador el que no té clar si recala o no en el club granota doncs té altres ofertes sobre la taula.

El lloc de central també podria veure’s reforçat, fins i tot mancant dos dies, el Llevant podria aconseguir els serveis d’un tercer porter. No obstant això, la qual cosa és clar és que la posició de punta és la que més urgeix. Dos dies resten per a eixa sorpresa que Tito va comentar que arribaria i que en Orriols tots esperen amb els braços oberts per a posar eixa guinda al pastís granota que promet donar molt que parlar en el seu retorn a Primera Divisió.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris