caixa popular

Tancament estel·lar en els Concerts de Vivers

Carlos Vives clausura l’edició 2017 després de l’èxit de tots els concerts realitzats en els emblemàtics Jardins

Tancament estel·lar en els Concerts de Vivers

Els Concerts de Vivers posen el seu fermall final amb l’actuació estel·lar de Carlos Vives esta nit a partir de les 22.00 hores. Pels emblemàtics jardins han passat al llarg del mes de Juliol cantants i intèrprets locals, estatals i internacionals. El colombià inicia a València una nova tanda de concerts per tota Espanya sota el títol de “La festa de tots”.

L’artista internacional ja va estar durant els primers mesos de l’any complaent als seus fans de Bilbao, La Corunya, Madrid, Barcelona i Múrcia. No obstant això, Carlos Vives no solament ha visitat Espanya sinó que ha passat per capitals europees, com París o Londres i gran part dels Estats Units d’Amèrica (Nova York, Los Angeles, Miami) i Canadà (Calgary, Mont-real).

Les fans que fins als Jardins de Vivers acudisquen podran gaudir dels grans èxits del cantant, de les seues últimes cançons així com d’unes altres que ja li van fer famós al llarg de la seua dilatada carrera. “Pa’ Mayté”, “El caballito” o “Fruta fresca” segur que sonen esta nit a partir de les 22.00 hores, igual que “Volví a nacer” i “Bailar contigo” o la que més està sonant últimament com és la “La bicicleta” que canta a duet amb Shakira, cançó per la qual va obtenir dos grammys en 2016.

Tots estos èxits estan arreplegats en els diferents discos que el colombià ha anat llançant al mercat al llarg de la seua carrera que començara allà pels 80 després de protagonitzar telenovel·les d’èxit. El seu enlairament és inicià en 1993 i des de llavors no ha parat d’obtenir èxit. La tierra del olvido (1995), Tengo fe (1997) i El amor de mi tierra (1999)  li van mantenir entre les primeres posicions de les llistes. Cor profund (2013) va significar la seua tornada després d’uns anys d’absència.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats