25n
Orgull
Orgull

Tallers, teatre i la VII Volta a Peu contra la Violència de Gènere i les Drogodependències centren la programació de Espai Dóna pel 25 de novembre

Tallers, teatre i la VII Volta a Peu contra la Violència de Gènere i les Drogodependències centren la programació de Espai Dóna pel 25 de novembre
18/11/2016 -

La primera de les activitats tindrà lloc el dijous 24 de novembre en el Centre Cultural Tívoli, espai municipal en el qual es posarà en escena, a les 19 hores, l’obra de teatre Casandra, gràcies al gran treball desenvolupat per l’Associació Teatral Paraules i Dones, del municipi, dirigida per Amparo Pastor. Una entitat que tots els anys col·labora de manera molt activa en la commemoració d’aquesta data. També és procedirà a la lectura del Manifest Reivindicatiu contra la Violència de Gènere del Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot.

El mateix dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, Espai Dona habilitarà un autobús gratuït perquè les veïnes i els veïns de Burjassot puguen assistir a la manifestació convocada a València. Tal com han informat des d’Espai Dona, és necessari reservar plaça en l’autobús cridant al 96 390 67 18, acudint al servei, en el carrer Colón, 40 o ben enviant un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es. En els tres casos, els interessats a participar en la manifestació hauran d’informar si venen amb menors que necessiten cadira adaptada. L’eixida, des de la Plaça de l’Ajuntament, serà a les 18.30 hores.

Com a colofó a aquestes activitats, i tal com es fa des de fa set anys, el diumenge 27 de novembre tindrà lloc la VII Volta a Peu contra la Violència de Gènere i les Drogodependències, “De qui depén? Depén del teu!”. Una marxa no competitiva i de caràcter familiar, tal com ha recordat la Regidora Lluna Àrias, “no importa la teua edat ni el teu estat físic; si camines, corres, véns en patins; si véns sol o en família, acompanyat de la teua mascota o amb el teu fill en braços. L’important és que vingues per a mostrar el teu rebuig a la violència de gènere i les drogodependències”. A més, hi ha obsequi per a les primeres 750 persones que acudisquen a arreplegar el dorsal, classe i mostra d’estiraments guiats previs a la carrera i avituallament i servei de fisioteràpia davant qualsevol complicació, sense oblidar l’animació d’una batucada. Des d’Espai Dona recorden que les inscripcions poden fer-se efectives, fins al 17 de novembre, en www.megustacorrer.com.

A totes aquestes activitats programades, s’uneixen els tallers de prevenció de la violència masclista que durant el mes de novembre s’estan realitzant entre les alumnes i els alumnes de cambra de l’ESO dels diferents centres educatius del municipi, guiats pel personal tècnic d’Espai Dona i de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de l’Ajuntament de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 4 =