25n
25N
25N

Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema tornen este cap de setmana amb el programa “cultura als barris”

Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema tornen este cap de setmana amb el programa “cultura als barris”
07/10/2016 -

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en vuit barris de la ciutat. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre d’altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat dins d’una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i ciutadans.

talleres3En el barri del Cabanyal este cap de setmana els protagonistes, en la plaça de l’Església dels Àngels, seran els més xicotets. Divendres a les 19.00 hores començarà un espectacle de titelles anomenat “Història de Titella”, a càrrec d’Edu Borja. Per al dissabte, el contacontes Llorenç i Almudena Francés relataran la història “Conte de gallines”.

Campanar tindrà este divendres 7 d’octubre a les 19.00 hores, en la plaça de l’Església, un recital de poesia per a tots els públics a càrrec de Carolina Otero i Éncar Reig, que estarà acompanyat de la música de Daniel Gurrea i Albert Toldrà.  Dissabte 8 a les 19.00 hores, hi haurà un concert de música clàssica, a càrrec de la formació Quintet Llevant.

En L’Olivereta, divendres de 17.00 a 20.00 hores i dissabte d’11.00 a 14.00 hores, en la plaça Roma, hi haurà una escola de Circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

talleres4Quatre Carreres, per la seua banda, divendres podrà participar en tallers detalleres5 cantereria, enquadernació i joguets reciclats, en la plaça del Poeta Badenes, on tota la família està convidada a gaudir també d’un passacarrers musical de tabal i dolçaina a càrrec de Va de Cant. Dissabte, al mateix lloc, es realitzaran d’11.00 a 14.00 hores tallers de raku i paper reciclat acompanyats d’una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro.

Benicalap, en la Plaça Nova de l’Església, tindrà este divendres tallers de paper reciclat i socarrat, de 17.00 a 20.00 hores, acompanyats de l’actuació mímica de Mario Cerro. Dissabte, d’11.00 a 14 hores, es realitzaran tallers de cantereria, enquadernació i joguets reciclats, així com cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec d’El Tudell.

En La Saïda la gran pantalla és la protagonista del cap de setmana al carrer Almassora. Divendres, a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental “La riuà. El dia en què parlaren els pedres.
talleres2A l’ombra de València. La riuà dels pobles”. Dissabte, a la mateixa hora, començaran les projeccions de curtmetratges d’animació.

En el barri de Jesús, començarà, a les 21.30 hores, la projecció del biopic “Bruno Lomas, rey o rebelde”. Dissabte, a
les 21.30 també, començarà la projecció del documental “La riuà. El dia en què parlaren els pedres. A l’ombra de València. La riuà dels pobles”. Els actes es realitzaran en la plaça d’Holanda.

Finalment, en la plaça del Bisbe Laguarda deltalleres barri de Rascanya tindran lloc diferents activitats destinades a un públic infantil, juvenil i familiar. Divendres, de 17.00 a 20.00 hores es realitzaran jocs tradicionals valencians, i dissabte, a les 19.00 hores, s’oferirà l’espectacle de titelles Història de Titella, d’Edu Borja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

museo prehistoria