25n
25N
25N

Tallers infantils acostaran el Museu de Belles arts als més xicotets

Tallers infantils acostaran el Museu de Belles arts als més xicotets
01/11/2019 -

El Museu de Belles arts de València ha programat tallers infantils els diumenges al matí durant aquesta tardor perquè els més xicotets “comencen a tindre contacte amb aquest centre cultural d’una forma lúdica i divertida”.

El taller ‘Música i color’ es desenvolupa tots els diumenges del mes de novembre, comença a les 11.30 hores i és necessari reservar i confirmar la reserva per correu electrònic, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

Dirigida a xiquets de 5 a 12 anys, aquesta proposta consisteix a crear melodies amb colors i textures. Així, les notes musicals seran els colors, i els instruments, els pinzells. S’identifica cada nota amb un color i cada ritme serà un tipus de pinzellada, perquè cada participant cree la seua pròpia partitura.

L’altre taller infantil, ‘Fem arquitectura’, romandrà obert tots els diumenges fins al 19 de gener de 2020. Està dirigit a un públic més xicotet, de 3 a 6 anys, que ha d’estar acompanyat pels seus pares. No es requereix cita prèvia i comença a les 11.30 hores.

En aquesta activitat els participants disposaran, a manera de joc de construcció, de les diferents formes geomètriques que conformen els elements del Pati de l’Ambaixador Vic: columnes, capitells, arcs… Amb les peces de grandària gran es crearà en aquest singular espai del Museu de Belles arts de València un paisatge de construccions realitzades pel públic infantil amb la seua pròpia visió arquitectònica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + quinze =

caixaontinyent
Informacion coronavirus