caixa popular

Tallers de Manipulació d'Aliments a Alfafar

Tallers de Manipulació d'Aliments a Alfafar
29/03/2018 -

Des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Alfafar, en col·laboració amb l’Ateneu Popular, a través del seu conveni de col·laboració en la formació i ocupació, s’han desenvolupat diversos tallers en aquest primer trimestre de 2018.

Els tallers de Manipulació d’Aliments han sigut dels més demandats, on 40 persones han aconseguit el corresponent certificat i carnet de manipulació d’aliments en totes les seues modalitats.

En aquests tallers, s’han impartit didàctiques bàsiques relacionades amb el tema, certificades per l’Associació Nacional de Manipulació d’Aliments (ASONAMAN-Madrid), que consisteix en legislació bàsica, vies de contaminació i malalties, manipulació alimentària, regles higièniques, compra, recepció, emmagatzematge i conservació, neteja, desinfecció i desratització, característiques d’instal·lacions, equips i utensilis, control de qualitat i al·lèrgies de forma general. A més, específicament, en alguns casos, també s’ha tractat el tema de, manteniment, aliments en cru i aliments preparats. D’altra banda, hi ha didàctiques específiques de cadascuna de les altres 219 modalitats de certificació depenent de les necessitats laborals de l’alumnat.

Dins d’aquest primer trimestre de 2018, s’han impartit altres tallers que també formen part d’aquest conveni de col·laboració entre Ajuntament i associació, com a informàtica bàsica, inserció soci-laboral i dinàmiques grupals.

Aquestes activitats i tallers continuaran al llarg del 2018 comptant amb espais com el Centre d’Informació Juvenil (Espai Jove) o l’Espai d’Igualtat.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris