25n
25N
25N

El projecte "Amb una caixa de cartró" seguirà amb els tallers virtuals per a xiquets durant el confinament

Aquests tallers es desenvolupen en directe a través de Facebook

El projecte "Amb una caixa de cartró" seguirà amb els tallers virtuals per a xiquets durant el confinament
22/04/2020 -

Després del bon acolliment i l’èxit de públic que han tingut els tallers realitzats en la recent celebració de l’Escola de Pasqua Virtual, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Agència Jove, ha decidit continuar amb el desenvolupament d’aquests tallers en directe, a través de la seua pàgina de Facebook.

Amb el nom “Amb una caixa de cartró”, els tallers tindran lloc els dimarts i els divendres, a les 12 hores en directe, encara que posteriorment també es podran veure en la pàgina web municipal i en el canal de Youtube del Consistori. El primer taller serà aquest divendres 24 d’abril.

L’objectiu és continuar proporcionant a les famílies eines i opcions d’oci educatiu dirigit als menors en unes pròximes setmanes en les quals, a pesar que es permetrà sortir al carrer als menors per a realitzar petits passejos, encara serà molt el temps que passen a casa.

Les activitats, a càrrec dels tècnics de l’Agència Jove alternaran manualitats, les quals es podran realitzar amb materials fàcils de tenir a casa, amb endevinalles o altres jocs que dinamitzaran el total de l’activitat. En la majoria dels casos, és aconsellable que els menors realitzen els tallers amb la companyia i ajuda d’una persona adulta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =