25n
25N
25N

Els tallers gratuïts dels horts urbans i socials de Paiporta començaran el proper 24 de març

Els tallers gratuïts dels horts urbans i socials de Paiporta començaran el proper 24 de març
10/03/2017 -

Els tallers gratuïts que ofereix la regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta dirigits especialment a adjudicataris dels horts urbans i socials de la localitat començaran aquest 24 de març, amb una sessió als mateixos horts sobre planificació de planters per a la temporada de primavera-estiu. L’activitat és oberta a tota la població i començarà a les 17.00 hores.

Aquest taller anirà seguit d’altres que arribaran en els pròxims mesos. En concret, el dia 8 d’abril s’ensenyaran nocions de fertilització orgànica en agricultura ecològica, seguit d’altre taller per a menuts i menudes. El 13 de maig, s’ha organitzat una visita al camp demostratiu de Sembra en Saó, l’associació que imparteix aquestes formacions. El 19 de maig se celebrarà el taller sobre extractes vegetals, mentre que el 9 de juny es donaran nocions d’eines i labors culturals.

Aquestes activitats estan pensades per a donar suport als horts urbans de Paiporta, els quals han finalitzat recentment un nou període d’adjudicacions que ha donat com a resultat 35 nous adjudicataris. En total, hi ha 85 persones i col·lectius amb una parcel·la adjudicada en els horts urbans i socials de Paiporta.

El regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, ha subratllat que per primera vegada des de la seua creació s’han adjudicat tots els horts i ara es vol impulsar l’organització de les persones que els han de treballar. “Aquesta és una iniciativa més per valorar un patrimoni únic com és l’horta i el gran potencial ecològic, paisatgístic, històric i socioeconòmic que representa”, ha conclòs Val.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 3 =

museo prehistoria