25n
25N
25N

Els tallers d'ocupació de València Activa i Labora formen a 80 persones

Els tallers d'ocupació de València Activa i Labora formen a 80 persones
28/12/2018 -

La regidoria de Desenvolupament Econòmic i Sostenible, a través de l’agència València Activa i junt amb el servei Labora, ofereix tallers de treball d’un any de durada en els quals es rep formació certificada, orientats a 80 persones desocupades majors de 25 anys. La responsable de l’àrea, Sandra Gómez, ha destacat que «la possibilitat d’aprendre un nou ofici augmenta les oportunitats de les persones que més el necessiten i els obri una nova porta al mercat laboral».

Es tracta de certificats de professionalitat remunerats des de l’inici del projecte i estan orientats a diferents sectors i activitats professionals. Aquests s’agrupen en quatre tallers: T’atenem, Activitats per a la ciutadania, Restauració i Gastronomia i Informació per al turisme. Aquests cursos començaran a impartir-se en el centre municipal de treball de Leones el dia 28 de desembre i es prolongaran fins al dia 27 de desembre de 2019. Durant aquests 12 mesos, les persones participants rebran 1.920 hores de formació en alternança amb el treball i rebran una remuneració equivalent al salari mínim interprofessional.

En el cas dels tallers de T’atenem, s’impartiran dos certificats de professionalitat: l’un d’Atenció sociosanitària a persones en el domicili i d’altre d’Atenció sociosanitària a persones en institucions. Pel que fa al taller de treball d’Activitats per a la ciutadania, s’impartiran dos certificats de professionalitat, l’un de Dinamització comunitària i d’altre de Dinamització d’activitats de temps lliure, educatiu, infantil i juvenil.

Quant al taller de Restauració i gastronomia, l’alumnat podrà optar a dos certificats de professionalitat, l’un d’Operacions bàsiques de restaurant i bar i serveis de bar i cafeteria i d’altre d’Operacions bàsiques de cuina i cuina. Finalment, el taller de treball d’Informació per al turisme es dividirà en dos itineraris, el de Promoció turística local i informació al visitant i el d’Atenció al client, consumidor o usuari. Sandra Gómez ha insistit en la importància d’oferir formació d’aquestes característiques a persones desocupades per a facilitar la seua inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

CCCC
torrent