25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura organitza onze tallers didàctics en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Les activitats es desenvoluparan entre el 19 i el 26 de febrero

L'Institut Valencià de Cultura organitza onze tallers didàctics en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu
08/02/2017 -

L’Institut Valencià de Cultura ha organitzat onze tallers didàctics durant la celebració de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), que tindrà lloc del 19 al 26 de febrer, en diversos espais de la ciutat de València.

Els tallers didàctics aborden continguts tan diversos com ara l’animació stop-motion, el doblatge, l’evolució dels efectes especials a través de la història del cine, l’ús de la incrustació, la funció del càsting o la reflexió sobre conceptes com ara la integració i la igualtat en el cine. Els tallers seran impartits per destacats professionals de l’audiovisual com els directors Emilio Martí i Pablo Llorens, un dels cineastes valencians més premiats dins del gènere de l’animació.

Del dilluns 20 al divendres 24 de febrer, els tallers se celebraran al Centre Municipal de Joventut Algirós (Campoamor, 91), en doble horari de 9.30 a 11.00 hores i de 11.30 a 13 hores. També es realitzaran projeccions des de les 9.30 hores a les 13.00 hores. En aquests tallers didàctics, que se celebren en horari lectiu, podran participar grups escolars de qualsevol centre educatiu valencià i de tots els nivells educatius.

El dissabte, 25 de febrer, els tallers es traslladen al Teatre el Musical (plaça del Rosari, 3) al barri del Cabanyal, en quatre sessions de 10.00 a 11.00 hores i de 11.30 a 13.30 hores, al matí; de 16.00 a 17.30 hores i de 18.00 a 19.00 hores, a la vesprada. Aquestes sessions estan obertes al públic i en aquestes poden participar xics i xiques de totes les edats, però també estan prevists dos tallers per a grups familiars.

Els interessats a participar en els tallers que desitgen inscriure’s han de posar-se en contacte amb: didactica_ivac@gva.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

museo prehistoria