25n
25N
25N

Bona acollida dels tallers de comunicació efectiva amb els fills a Paiporta

Bona acollida dels tallers de comunicació efectiva amb els fills a Paiporta
21/02/2017 -

Els tallers gratuïts per a famílies posats en marxa per la regidoria de Sanitat i Salut han tingut bona acollida, amb les places pràcticament exhaurides en tots els casos. Aquesta setmana es va celebrar el primer, en què la tècnica municipal va donar nocions per a millorar la comunicació entre els pares, les mares, els fills i les filles. Els següents arribaran el pròxim 1 de març, sobre educació amb intel·ligència emocional en la infància, i el 22 del mateix mes, que analitzarà el mateix tema, però en l’adolescència.

Aquests tallers formen part de l’activitat de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), servei que s’ha posat en marxa arran de la redacció del segon Pla Municipal de Drogodependències, elaborat els últims mesos. Des de la regidoria de Sanitat s’estudia la possibilitat d’ampliar aquests tallers amb noves sessions, o bé convocar-ne de nous amb altres temàtiques demandades per la població.

El taller d’aquest dimecres es va dividir en dues parts, una primera en què es van analitzar les bases teòriques de la comunicació, i una segona per a orientar als i les assistents sobre com millorar el diàleg amb els fills i les filles. Seguidament, es va oferir pas a una part més pràctica en què les persones assistents compartiren casos particulars, on va aparéixer com a element comú l’ús i abús de les noves tecnologies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =