25n
Orgull
Orgull

Més de 600 persones han participat als tallers a famílies d'alumnat esportista

Més de 600 persones han participat als tallers a famílies d'alumnat esportista
15/04/2019 -

Un total de 645 persones han participat en el programa de formació de pares i mares d’alumnat esportista en edat escolar ‘Tria eixos Cinc’, que està a punt de concloure la seua primera temporada, en la qual s’han realitzat 18 tallers. Es tracta d’una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana, APECVA, que aporta 14 professionals de la psicologia de l’esport.

‘Tria eixos Cinc’ està dirigit a pares i mares d’esportistes en edat escolar a través d’entitats i associacions esportives, amb l’objectiu de proporcionar-los eines útils de cara, especialment, a prevenir la violència en l’esport.

Des que va començar el programa, l’any 2018, a iniciativa de la Fundació Esportiva Municipal de València, han assistit nombrosos pares i mares, així com dirigents i tècnics de clubs. Els pròxims tallers se celebraran en el Poliesportiu de Beteró (Federació d’Hoquei); en el CEIP Pare Catalá (Club Esportiu Lena Esport) i en el CEIP Ausias March. Totes les entitats interessades a realitzar un d’aquests tallers que són totalment gratuïts, poden sol·licitar-ho a través de la web www.eligesoscinco.com. El personal responsable de les activitats, supervisat per tècnics de la FDM, són psicòlegs i psicòlogues col·legiats i amb acreditació del Consejo General de Psicología de España com a experts en psicologia de l’esport.

‘Tria eixos Cinc’ va ser presentat el mes passat en el XVI Congreso Nacional de Psicologia del Deporte realitzat a Saragossa, i així mateix tindrà el seu espai en el III Congrés Internacional de Futbol, Futbol Sala i Psicologia que se celebrarà aquest mes a Santiago de Compostel·la, i en el IV Congreso Nacional de Psicologia de Vitòria, previst per al pròxim mes de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − divuit =