25n
25N
25N

Sant Marcel·lí s'implica en la millora del procés de reciclatge del barri

Demà, Sant Marcel·lí acull el primer taller gratuït del projecte ‘PlastiCircle’

Sant Marcel·lí s'implica en la millora del procés de reciclatge del barri
22/10/2018 -

València, juntament amb les ciutats d’Utrech (Holanda) i Alba Iulia (Romania), és ciutat pilot del projecte europeu ‘PlastiCircle’, que té com a objectiu millorar la cadena de residus d’envasos de plàstic des d’un enfocament d’economia circular, per la qual cosa impulsa processos d’innovació en totes les fases de la recollida de residus, des del transport fins a la classificació i la recuperació.

El barri de Sant Marcel·lí va ser el triat per a desenvolupar aquest projecte que, per primera vegada, realitzarà un workshop o taller, en el qual els veïns o treballadors del barri, que estiguen interessats, podran participar per a donar la seua opinió tant sobre el procés de reciclatge dels residus urbans, especialment el del plàstic, com per a ajudar en la millora del disseny dels contenidors.

En definitiva, es tracta d’una sessió de treball per a reflexionar, de manera conjunta, sobre com es pot millorar el procés de recollida de residus plàstics, però també quins poden ser els sistemes de compensació més atractius perquè la ciutadania s’implique i es consciencie de la importància del reciclatge.

D’aquesta manera, al llarg d’aquest taller, que se celebrarà demà, 23 d’octubre, en el Centre Municipal de Serveis Socials de Sant Marcel·lí – carrer Salvador Perles – a les 18.00 hores, s’analitzaran els hàbits de reciclatge del barri i s’aprofundirà sobre la necessitat d’educar i conscienciar en el procés del reciclatge del plàstic.

Aquesta activitat s’emmarca dins de ‘València canvia pel clima!’, una iniciativa que té com a objectiu difondre les diferents iniciatives dutes a terme en la ciutat per a fer front al canvi climàtic i les eines disponibles per a adaptar-nos a ell. Amb aquest projecte, València, amb el suport del Consistori, aposta per l’economia circular i pel reciclatge del plàstic com a via per a evitar algunes de les conseqüències del material, que es poden apreciar diàriament en els oceans i en la fauna marina.

Si tu també vols formar part del canvi, recorda que, per a participar en el taller, hauràs d‘inscriure’t, de manera gratuïta, cridant a telèfon 963 910 477, o enviant un correu a info@sostre.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 20 =

escalante
escalante